Volvo FM
Suunniteltu tien päälle

Volvo FM

Kun Volvo FM otetaan puheeksi, kuulee usein oikeutetusti sanat "tehokkuuden jalo taito". Sen moottorit ovat todella polttoainetaloudellisia ja lisäksi sen ohjaamo on niin mukava, että kuljettaja pystyy keskittymään täysin kuorma-auton hallintaan – ja taloudelliseen ajamiseen. Houkuttelevan mukavan ohjaamon, voimansiirron ja I-Shift -vaihteiston yhdistelmän tuloksena on hämmästyttävä ajokokemus ja kuorma-auto, joka suoriutuu kaikista siltä vaadituista tehtävistä. Volvo FM vie tehokkuuden uudelle tasolle, minkä takia sitä suositellaan erityisesti aluejakelu- ja kaukokuljetuskäyttöön.

Volvo FM D13C

Valitse haluamasi teho

Volvo FM:ään on saatavana kaksi moottorivaihtoehtoa, jotka ovat D11C ja D13C. Molemmat moottorit ovat tehokkaita ja sisältävät uusinta tekniikkaa, neljä venttiiliä sylinteriä kohden ja elektronisesti ohjatut yksikkösumuttimet. D11C:n pääominaisuudet ovat polttoainetehokkuus ja ajettavuus, D13C on puolestaan raskaiden kuormien kuljettamiseen tarkoitettu voimanpesä.

vaihteisto

Valjasta teho parhaiten sopivalla vaihteistolla

Volvo FM:n vaihteistovaihtoehdot ovat manuaalinen vaihteisto, Powertronic-automaattivaihteisto ja I-Shift. I-Shift muuttaa ajotapasi. Sen älykäs vaihto-ohjelmisto kytkee oikean vaihteen päälle kaikissa tilanteissa, mikä sekä parantaa ajettavuutta että pienentää polttoaineen kulutusta.

 

 

Nautinnollinen työympäristö

Nautinnollinen työympäristö

Volvo FM on paitsi ilo omistaa myös ilo ajaa. Eikä vähiten erinomaisen ohjaamomukavuuden vuoksi. Tarjolla on erilaisia ohjaamoja – suurimpana Globetrotter LXL Volvo FM 11:ssä. Kaikki ohjaamot on suunniteltu todella viihtyisiksi, ja niissä unohdatkin kaiken muun paitsi ajamisen nautinnon.

Volvo FM:n ostaminen – ohjeet ja edut

Etsi jälleenmyyjä

Oletko kiinnostunut Volvo FM:n ostamisesta? Helpoiten selvität itsellesi parhaiten sopivan kuljetusratkaisun yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka on omistautunut täysin Volvo kuorma-auton ostamis- ja omistusprosessille. Jälleenmyyjä auttaa laatiman erittelyn, laskemaan taloudellisesti parhaan ratkaisun ja selvittämään sopivat huoltosopimukset kuorma-auton käyttöä varten.

Volvo FM voidaan toimittaa seuraavissa kokoonpanoissa

Ohjaamot Moottorit Vaihteistot Taka-akselit
Volvo FM:n ohjaamot Volvo FM:n moottorit Volvo FM:n vaihteistot Volvo FM:n taka-akselit
Päiväohjaamo
Matala makuuohjaamo
Makuuohjaamo
Globetrotter-ohjaamo
Globetrotter LXL -ohjaamo
Miehistöohjaamo
D11C (330, 370, 410 tai 450 hv)
D13C (380, 420, 460 tai 500 hv)
I-Shift
Manuaalivaihteisto
Yksivaihteinen vetopyörästö
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 44–70 tonnia)

Napavälitys
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 70–100 tonnia)