Volvo FMX
Volvo, joka ei
likaa säikähdä

Volvo FMX

Kaikki Volvo FMX:ssä henkii siitä, että se on tarkoitettu raskaaseen käyttöön. Se on suunniteltu erityisesti raskaisiin maansiirtotöihin, kuten louhoksille ja kaivoksiin, jonne muilla kuorma-autoilla ei uskalla yrittää tai jonne ne yksinkertaisesti eivät pääse. Tässä kuorma-autossa ei ole merkkejä hienostelusta. Mutta se ei tarkoita, etteikö FMX:ssä ole hienoja yksityiskohtia. Vetokyvyltään 25 tonnin etuvetopuomi, voimansiirtolinja, taloudellinen I-Shift -vaihteisto ja helposti vaihdettavat ja säleiköllä suojatut ajovalot (lisävarusteet) todistavat, että tämä kuorma-auto on suunniteltu selviytymään vaativista olosuhteista päivästä toiseen. Kuusisylinterinen moottori tuottaa enemmän kuin riittävät 500 hevosvoimaa tehoa. Suosittelemme sitä kaikkein vaativimpiin ja hankalimpiin olosuhteisiin, joissa vain vahvimmat pärjäävät.

akseli

Akselit joka käyttöön

Raskaat kuormat. Vaativa maasto. Maanrakennuskuljetukset asettavat kovat vaatimukset akseleille ja teleille. Volvo FMX -kuorma-auton akselivalikoima on monipuolinen, joten kuorma-auton voi räätälöidä helposti kaikkein vaativimpiinkin kuljetustehtäviin. Kaikki tämä, jotta et varmasti jää jumiin mutaisille teille.

 

alusta

Luotettava alusta

Volvo FMX:n alusta on suunniteltu ääriolosuhteisiin. Pitkittäis- ja poikittaispalkkien U-muoto on erittäin luja, mutta samalla kevyt. Telin V- ja reaktiotuet on mitoitettu kestämään mittavat voimat.

 

lisävarusteet

FMX – lisää kaikkea

Voit muokata Volvo FMX -kuorma-autosi omaan makuusi sopivaksi laajalla valikoimalla lisälaitteita ja -varusteita lämmitettävistä taustapeileistä mp3-liitännällä varustettuun huippuluokan audiojärjestelmään. Joitakin parhaita Volvo FMX:n lisävarusteita on koottu viiteen varustepakettiin: Ajaminen, Näkyvyys, Audio, Henkilökohtainen turvallisuus ja FMX.

 

Volvo FMX:n ostaminen – ohjeet ja edut

Etsi jälleenmyyjä

Oletko kiinnostunut Volvo FMX:n ostamisesta? Helpoiten selvität itsellesi parhaiten sopivan kuljetusratkaisun yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka on omistautunut täysin Volvo kuorma-auton ostamis- ja omistusprosessille. Jälleenmyyjä auttaa laatiman erittelyn, laskemaan taloudellisesti parhaan ratkaisun ja selvittämään sopivat huoltosopimukset kuorma-auton käyttöä varten.

Volvo FMX voidaan toimittaa seuraavissa kokoonpanoissa

Ohjaamot Moottorit Vaihteistot Taka-akselit
Volvo FMX:n ohjaamot Volvo FMX:n moottorit Volvo FMX:n vaihteistot Volvo FMX:n taka-akselit
Päiväohjaamo
Makuuohjaamo
Globetrotter-ohjaamo
D11C (330, 370, 410 tai 450 hv)
D13C (380, 420, 460 tai 500 hv)
I-Shift
Manuaalivaihteisto
Powertronic (automaatti)
Yksivaihteinen vetopyörästö
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 44–70 tonnia)

Napavälitys
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 70–100 tonnia)