AdBlue

AdBlue

Luonnollinen aine ympäristössämme
SCR-prosessissa AdBlue-lisäaine ruiskutetaan pakokaasuihin ennen kuin ne joutuvat SCR-katalysaattoriin. Katalysaattori muuttaa typpioksidit vaarattomiksi typpikaasuksi ja vesihöyryksi - aineiksi, jotka ovat luonnollinen osa elinympäristöämme.

AdBlue-aineen aktiivinen osa - urea - koostuu luonnonkaasusta. Urea on valkoinen kristallijauhe, jota on myös luonnossa. Se on vakaa ja myrkytön aine, joten sen varastointia ja kuljetusta ei rajoita mikään.

Parempi saatavuus
Volvo työskentelee yhdessä johtavien öljy- ja kemianteollisuuden toimijoiden kanssa voidakseen luoda järkevät AdBluen toimitus- ja jakeluverkostot. Tavoitteena on monien toimittajien joukko, jolla on tarjota täydelliset säiliöjärjestelmät ja hyvät toimitusvalmiudet.

Ennen kuin AdBluen edellyttämä kattava infrastruktuuri on kaikilta osin valmis, Volvo jälleenmyyjät voivat tarjota asiakkailleen toimivan ja kustannustehokkaan AdBlue-verkoston. Ota yhteys omaan jälleenmyyjääsi, joka kertoo sinulle, miten ja milloin AdBlue-lisäaineen saatavuus on ratkaistu sinun toiminta-alueellasi.