Vastaan tulee jotakin, josta ei voi erehtyä.

Volvo Trucksilla lähdemme siitä, että tuoteperheen kullakin jäsenellä on oma erityisluonteensa. Volvo FE -ohjaamon ulkomuoto erottuu tässä mielessä joukosta. Se on ajoneuvo, josta huokuu määrätynlaista itseluottamusta. Sen tasapainoinen, sulava keula kertoo siitä, että kyseessä on luokkansa laadukkaimpiin kuuluva ajoneuvo.  


Uuden Volvo FE:n rautamerkki

Volvolla ajaminen on ylpeydenaihe.

Uusi muotoilu perustuu Volvo FE:n omaleimaiseen ilmeeseen. Muotoilua on jäsennetty niin, että tuloksena on kauttaaltaan moderni ilme, ja samalla käytännöllisyyttä on tuotu entisestään lisää. Sen selvimpiin ominaispiirteisiin lukeutuvat V-malliset LED-valot näkyvät selkeästi vastaantulijoille. Hunajakennokuvioinen etusäleikkö mahdollistaa tehokkaamman ilmanvirtauksen, mikä edistää moottorin jäähdytystä ja jälkikäsittelyprosessia. Volvon arvovaltainen Rautamerkki on nyt keulassa ylempänä, lähempänä kuljettajaa. Volvo FE on kokonaisuus, joka erottuu edukseen.


Vahvistettu ohjaamo

Järeät ja turvalliset ulkorakenteet.

Volvo FE:lle on tietysti tehty erittäin ankarat testit. Näin on huolehdittu siitä, että kuorma-auto on sarjassaan verrattoman turvallinen. Takaamme, että turvallisuus tien päällä on korkeimpien standardien mukainen. Juuri siksi kuorma-autoillemme tehdään muun muassa ainutlaatuinen ruotsalainen törmäyskoe. Tässä maailman ankarimmassa turvallisuustestissä jäljitellään sitä, kuinka erityyppiset voimat vaikuttavat erilaisissa onnettomuustilanteissa.


Aerodynaaminen muotoilu

Aerodynaaminen muotoilu.

Volvo FE:n ulkopuoli on aerodynaaminen, ja sen muodot ovat hienovaraisesti pyöristettyjä, jotta ilmanvastus jää mahdollisimman pieneksi. Tämä paitsi säästää polttoainetta myös parantaa kuorma-auton ajettavuutta.

Lue lisää Volvo FE:n muotoilusta


Volvo FE:n alleajosuoja

Etualleajosuoja säästää henkiä.

Volvo on etualleajosuojien edelläkävijä ja toi sen markkinoille kauan ennen kuin siitä tuli pakollinen. Etu- ja taka-alleajosuojat parantavat muiden tienkäyttäjien turvallisuutta ehkäisemällä pienempiä ajoneuvoja kiilautumasta kuorma-auton alle onnettomuustilanteissa.

Ulkomuotoilun kuvapankki