Tervetuloa. Katsele ympärillesi.

Ohjaamon sisäosien suunnittelussa mietitään tarkkaan, mikä on kuljettajan kannalta tärkeintä. Kyse on ergonomisesta ajattelusta. Mittaristo, vaihteenvalitsin ja hallintalaitteet sijoitetaan niin, että ne ovat vaivattomasti ulottuvilla ja hyvin hallittavissa. Tällöin kuljettajan työ helpottuu.

Volvo FE:n ohjaamossa työnteko sujuu mukavasti, koska tilaa on riittävästi ja käytettävissä on laadukkaita ja käteviä ominaisuuksia.

Luo yleissilmäys sisätiloihin – ne on toteutettu mukavuutta silmällä pitäen.
 


Volvo FE – liikkumisen helppoutta

Vaivaton kulku ohjaamoon.

Lisävarusteena on saatavana porrasvalaistus, joka toteutetaan oven alareunaan sijoitettavalla lampulla. Hyvin ulottuvilla olevat kädensijat ja kaksi liukumatonta askelmaa helpottavat toistuvaa ohjaamoon kulkua.

Lue lisää Volvo FE:n askelmasta


Täysin uudet istuimet

Täysin uudet istuimet.

Uuden Volvo FE:n ohjaamon sisätilojen keskeisenä ominaisuutena ovat uudet ergonomiset istuimet, joiden lattiakiinnitystä on parannettu ja joissa on integroitu niskatuki ja turvavyö. Uusi verhoilumateriaali hylkii likaa entistä tehokkaammin. Sekä kuljettajan että apukuljettajan istuimia voi säätää tarpeen mukaan.

Lue lisää ajomukavuudesta


Entistä parempi äänieristys

Melua pienemmälle.

Entistä paremman äänieristyksen ansiosta moottorin ja renkaiden melu jää vähäiseksi ja työympäristö Volvo FE -kuorma-autossa on rento ja vapautunut.


Säilytyslokerot

Reilusti tilaa tavaroillesi.

Tarkastellessasi ohjaamoa huomaat, että tavaroillesi on runsaasti säilytystilaa eri puolilla. Säilytyslokerot kojelaudassa. Ovissa. Pääsi yläpuolella. Istuinten välissä. Halutessasi voit lisätä vielä enemmän säilytystilaa.

Lue lisää Volvo FE:n säilytysratkaisuista


DIN-lokerot

DIN-lokerot.

Tuulilasin yläpuolella on kaksi säilytyslokeroa sekä neljä DIN-lokeroa. DIN-lokerot on tarkoitettu esimerkiksi radiopuhelimelle, ajopiirturille tai lisäsäilytystilaksi.


Linjakas, ergonominen kojelauta

Linjakas, ergonominen kojelauta.

Kojetaulun ja mittariston asettelun ansiosta tärkeät tiedot ovat helposti kuljettajan saatavilla. Ajonopeus, moottorin kierrosluku sekä polttoaineen ja öljyn tasot ovat välittömästi nähtävillä, helpottaen matkan suunnittelua.Audiojärjestelmän vaihtoehdot

Aja musiikin säestyksellä.

Matka taittuu jouheammin musiikkia kuunnellessa. Volvo FE:hen on saatavana koko joukko vaihtoehtoja – USB-liitännöistä, CD- ja mp3-soittimista erilaisiin radioihin – sekä mukavuutta lisäävät handsfree-ominaisuudet ja kaukosäätimet.

Näytä audiopakettien erittelyt


Ilmastointi

Lämpötila aina optimaalinen.

Lämmönsäätöyksikkö pitää ohjaamon lämpötilan oikealla tasolla, ja se on saatavana ilmastoinnilla tai ilman.


Ohjauspyörä

Säädä ohjauspyörän asentoa.

Ohjauspyörä voidaan säätää haluttuun asentoon, ja siitä on saatavana kaksi halkaisijaltaan erikokoista vaihtoehtoa, 460 mm tai 500 mm.


Volvo FE:n ohjaamokoot

Sinulle sopivat ohjaamokoot.

Volvo FE:n ohjaamo voidaan valita kolmesta tilavasta vaihtoehdosta. Päiväohjaamo on kolmesta ohjaamosta kompaktein, ja lepo-ohjaamo on saatavilla vuoteella tai ilman. Suurin vaihtoehto on makuuohjaamo, jossa on aina vuode. Makuuohjaamossa on reilusti tilaa lepäämistä ja rentoutumista varten.

Näytä ohjaamoiden erittelyt