Volvo FE:n kuljettaja
Etsitkö uusia tapoja pysyä valppaana?

Kuljettaja, joka tuntee olonsa mukavaksi ja turvalliseksi, on tyytyväisempi ja tehokkaampi kuljettaja. Siksi olemmekin tehneet työskentelystä Volvo FE:n ohjaamossa ja sen ulkopuolella helpompaa ja palkitsevampaa kuin koskaan.

Kuppi kahvia
Ohjaamosta poistutaan monta kertaa päivässä, tekniikan täytyy toimia varmasti ja luotettavasti ja aikataulut ovat tiukkoja. Siksi kompromissiratkaisut eivät tule kysymykseen kaupunki- tai aluejakeluja ajavan kuljettajan päivittäisessä työssä. On ensiarvoisen tärkeää, että hän voi luottaa täydellisesti kuorma-autoon, sen varusteisiin ja sen kykyyn suoriutua tehtävistä turvallisesti. Uudessa Volvo FE:ssä
tämä toteutuu kaikissa yksityiskohdissa.


 

Uusi istuinmuotoilu

Uuden Volvo FE:n kuljettajanistuin on laitettu kokonaan uusiksi. Se on aiempaa turvallisempi ja siinä on integroitu niskatuki ja turvavyö, mutta myös tekstiilit ovat entistä kestävämpiä ja värit sointuvat kauniisti muuhun sisustukseen.

Ergonominen sisätilojen muotoilu

Kuorma-auton ohjaamossa sisustuksen funktionaalisuus ja esteettisyys ovat täydellisessä tasapainossa. Säilytyspinnat ja -tilat ovat runsaita, ja ne on sijoitettu kätevästi ulottuville niin, että liikkeet ohjaamossa ovat taloudellisia ja säästävät kuljettajan voimia.

Älykäs yhdistelmämittaristo

Vastaavat ergonomiset standardit toteutuvat yhdistelmämittaristossa. Kaikki mittarit ja hallintalaitteet on suunniteltu niin, että kuljettaja voisi toimia tehokkaasti omasta ja jalankulkijoiden turvallisuudesta tinkimättä. Johtoajatuksia ovat olleet intuitiivisuus ja järkevä sijoittelu. Kuljettajan mukavuutta ja ympäristön hyvinvointia on ajateltu myös siinä, että yhdistelmämittaristossa on nyt mittarit AdBlueta ja dieselhiukkassuodatinta varten.

Tässä kuorma-autossa päivän viimeinen toimitus tuntuu yhtä hyvältä kuin ensimmäinen.

Näe hyvin ja tule nähdyksi

Kuljettajan ja kuorma-auton suhde jalankulkijoihin ja muihin tienkäyttäjiin on myös erittäin tärkeä asia. Siksi uudessa Volvo FE:ssä on tehokkaat LED-huomiovalot, jotka syttyvät automaattisesti, kun kuorma-auto lähtee liikkeelle.

7
Kuljettaja