Varman päälle

Aidosti älykkäillä turvallisuusominaisuuksilla on monia hyviä puolia. Ne on kohdistettu tiettyihin riskeihin ja niiden minimointiin. Ne tukevat kuljettajia, kun he suorittavat tehtäviään. Niistä on jopa taloudellista hyötyä.

Uusi Volvo FE perustuu Volvon tunnettuun kokemukseen innovatiivisen turvallisuuden alueella, ja siihen onkin kehitetty uusia, vahvoja ominaisuuksia. Se on nyt varustettu ESP (Electronic Stability Program) -ajonvakautusjärjestelmällä, mikä tehostaa ajettavuutta ja lisää turvallisuutta parantamalla suunta- ja vierintävakautta.

Mainetta niittäneessä Volvon turvaohjaamossa on huipputasokas suojaava rakenne.
Kypärä

Näe hyvin ja ole turvassa

Uudessa Volvo FE:ssä on ESP:n tarjoamien tunnettujen hyötyjen lisäksi muita ennakoivia turvallisuusvarusteita, kuten älykkäästi suunnitellut, kuolleet kulmat minimoivat peilit ja etuajovalojen uudet LED-huomiovalot. Molemmat ominaisuudet optimoivat näkyvyyden – sekä näkemisen että nähdyksi tulemisen kannalta. Nämä ovat hyviä uutisia kuljettajille, pyöräilijöille ja jalankulkijoille.

Uusi istuinmuotoilu

Sisällä ohjaamossa kuljettaja on keskellä aluetta, joka kuuluu kuorma-autoalan turvallisimpiin. Mainetta niittänyttä Volvon turvaohjaamoa on täydennetty uudella kuljettajanistuimella, joka onnettomuustilanteissa vähentää istuimen vääntymistä ja liikettä eteenpäin entistä tehokkaammin.

Hanki ympärillesi maailmanluokan ehkäiseviä ja suojaavia turvaominaisuuksia.

Liiketaloudelliset edut

Kuljettajien, jalankulkijoiden ja muiden tienkäyttäjien fyysinen turvallisuus on tietenkin aina etusijalla. Tiedämme kuitenkin, että välttämällä pieniä onnettomuuksia ja vähentämällä aikaavievien korjausten tarvetta voimme merkittävästi parantaa kuorma-auton käyttöastetta ja vähentää omistamisen kokonaiskustannuksia. Mitä tulee turvallisuuteen, tavoitteemme on päivänselvä – kiipeä ohjaamoon ja tutustu itse!

9
Turvallisuus