Uusi Volvo FH

Tehty kierrätettäväksi

Noin kolmasosa uuden Volvo FH:n valmistusmateriaaleista saadaan kierrätyksestä. Ja kun kuorma-autosi tulee elinkaarensa päähän, me huolehdimme osista. 90 prosenttia uuden Volvo FH:n osista voidaan kierrättää, ja kaikki yli 50 grammaa painavat muoviosat merkitään tunnistamisen helpottamiseksi.


Kaikki värit vihreän aatteen mukaisia

Kaikki värit vihreän aatteen mukaisia

Uuden Volvo FH:n sisä- ja ulkopintojen maalit sekä rungon pinnoite ovat sataprosenttisen liuotinvapaita. Volvo Trucksin käytännön mukaisesti vain vesipohjaisia maaleja ja jauhemaaleja käytetään myrkyllisempien liuotinpohjaisten vaihtoehtojen sijaan.

Kierrätyksen asialla eri puolilla maailmaa

Kierrätyksen asialla eri puolilla maailmaa

Volvo Trucks on kehittänyt niin kutsutun jälleenmyyjän toimintastandardin (Dealer Operator Standard – DOS), jolla jätehuoltoa pyritään kehittämään maailmanlaajuisesti. DOS-standardi sisältää jätehuoltoa koskevaa ohjeistusta Volvo Trucksin 660 jälleenmyyjäpisteelle ja 1 550 korjaamolle eri puolilla maailmaa. Toteutamme myös jatkuvasti erilaisia ohjelmia jälleenmyyjäliikkeissä eri puolilla maailmaa. Niillä pyrimme kehittämään ympäristötyötä kokonaisuudessaan sekä sovittamaan Volvo Trucksin standardit eri maiden valtakunnallisiin sääntöihin ja määräyksiin.