Uusi Volvo FL

Pieni, kevyt ja monipuolinen. Sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin, muttei kaihda maanteitäkään.

Tasakuorma-auto, 4×2 tai 4×4

Ajoneuvon bruttopaino
enintään 18 tonnia

Moottorit
D5K 210, 240 hv
D8K 250, 280 hv

Ohjaamot
Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo, miehistöohjaamo

Osa perhettä. Ei epäilystäkään.

Volvo Trucksilla lähdemme siitä, että tuoteperheen kukin jäsen ansaitsee oman erityisluonteensa. Volvo FL:n ohjaamon ulkomuoto paljastaa kuorma-automallin – positiivisessa mielessä. Asennetta malliston pienimmässä edustajassa riittää, mutta se kuuluu silti selkeästi Volvo Trucksin tuoteperheeseen. Se kertoo turvallisuudesta, suorituskyvystä ja luotettavuudesta. Nämä kaikki ominaisuudet on koottu erittäin tyylikkääksi paketiksi.


Volvo FL:n etuosa

Joka erottuu jo kilometrin päästä.

Tunnusomaiset V-malliset LED-valot ja etusäleikkö ovat Volvo FL:n tunnistettavimpia ulkoisia piirteitä. Volvon arvovaltainen Rautamerkki on keulassa ylempänä, lähempänä kuljettajaa.

Näytä ohjaamoerittelyt


Vankka ja turvallinen

Järeät ja turvalliset ulkorakenteet.

Volvo FL:lle on tietysti tehty erittäin ankarat testit. Näin on huolehdittu siitä, että kuorma-auto on sarjassaan verrattoman turvallinen. Takaamme, että turvallisuus tien päällä on korkeimpien standardien mukainen. Juuri siksi kuorma-autoillemme tehdään muun muassa ainutlaatuinen ruotsalainen törmäyskoe. Tässä maailman ankarimmassa turvallisuustestissä jäljitellään sitä, kuinka erityyppiset voimat vaikuttavat erilaisissa onnettomuustilanteissa.


Polttoaineen säästäminen

Pienempi ilmanvastus säästää polttoainetta.

Volvo FL -kuorma-auton ulkopuoli on aerodynaaminen, ja sen muodot ovat hienovaraisesti pyöristettyjä, jotta ilmanvastus jää mahdollisimman pieneksi. Tämä paitsi säästää polttoainetta myös parantaa ajettavuutta.


4x4-merkinnät

Järeää ilmettä kuorma-autollesi

4×4-kuorma-autosi erottuu joukosta, kun varustat ohjaamon näillä järeäilmeisillä 4×4-merkinnöillä. Ne on suunniteltu erityisesti uutta Volvo FL:ää varten. Kertoo takuuvarmaa kieltä siitä, ettei Volvo FL:si ole mikään tavallinen kuorma-auto.


Etualleajosuoja

Etualleajosuoja säästää henkiä.

Volvo on etualleajosuojien edelläkävijä ja toi sen markkinoille kauan ennen kuin siitä tuli pakollinen. Etu- ja taka-alleajosuojat parantavat muiden tienkäyttäjien turvallisuutta ehkäisemällä pienempiä ajoneuvoja kiilautumasta kuorma-auton alle onnettomuustilanteissa.


Volvo FL:n askelma

Vaivaton kulku ohjaamoon.

Jotta jatkuva edestakainen kulku ohjaamoon ei rasittaisi kuljettajaa, ohjaamon askelma on sijoitettu parhaaseen mahdolliseen kulmaan. Siinä on myös luistamaton pinta, lisävarusteena saatavat valot sekä hyvin ulottuvilla olevat kädensijat, jotka kaikki helpottavat kuljettajan työtä.

Lue lisää Volvo FL:n askelmasta


Volvo FL:n etusäleikkö

Etusäleikkö – toimivaa muotoilua.

Näyttävä, musta hunajakennokuvioinen etusäleikkö mahdollistaa tehokkaamman ilmanvirtauksen, mikä edistää moottorin jäähdytystä ja jälkikäsittelyprosessia.

Lue lisää Volvo FL:n muotoilusta
Ulkomuotoilun kuvapankki