Volvo FM MetaaniDiesel

Jatkuvaa päästöjen pienentämistä

Viimeksi kuluneen 20 vuoden aikana Volvo Trucks on onnistunut pienentämään uusien kuorma-autojen typpioksidipäästöjä 75 ja hiukkaspäästöjä 85 prosenttia. Työ on kuitenkin vielä kesken. Volvo FM MetaaniDiesel on eräs tärkeimmistä ratkaisuistamme ilmaston lämpenemiseen. Se auttaa pienentämään hiilidioksidipäästöjä todella massiivisesti.


Hiilidioksidipäästöjen leikkaaja

Hiilidioksidipäästöjen leikkaaja

Volvo FM MetaaniDiesel toimii joko kaasulla tai dieselillä, ja se on todellinen läpimurto hiilidioksidipäästöjen pienentämisessä. Biokaasulla käydessään se voi pienentää hiilidioksidipäästöjä jopa 70 prosenttia ja maakaasulla jopa 10 prosenttia perinteisiin dieselmoottoreihin verrattuna.

Pienet päästöt

Pienet päästöt

Kuorma-autojen päästöstandardeissa määritetään hyväksyttävät raja-arvot EU-jäsenvaltioissa myytävien uusien kuorma-autojen päästöille. Euro 5 -standardin mukaan kuorma-auton dieselmoottorin typpioksidipäästöt (NOX) saavat olla enintään 2,0 grammaa / kWh ja pienhiukkaspäästöt (PM) 0,02 grammaa / kWh. Volvo FM MetaaniDiesel -kuorma-autosi dieselmoottori on näiden standardien mukainen.