Uuden Volvo FMX:n ajovalot

Valaisevia uutisia.

Tunnelin päässä näkyy todellakin valoa. Ajovalot ovat tehokkaat ja nyt entistäkin paremmat. Ne tuottavat vahvan, leveän, tasaisen ja erittäin kauas kantavan valon, joten maansiirtotyöt sujuvat entistä kevyemmin ja turvallisemmin.

Yllä olevassa vertailussa näkyy normaalien halogeenilamppujen valokuvio.

Volvo FMX:n tehokkaat ajovalot

Johtavat kaukovalot.

Volvo FMX on pimeällä ajavan paras ystävä. Ajovalot tuottavat voimakkaan valokeilan, joten näet kauas ja voit reagoida hyvissä ajoin. Myös muut tienkäyttäjät näkevät sinut hyvin.

Hanna Degermanin tavoitteet näkyvyydelle – lue haastattelu

Volvo FMX:n ajovalojen suojukset

Ajovalojen suojus.

Yksisilmäinen kuorma-auto ei ole kenenkään mieleen – etenkään kuljettajan. Valojen kiinnitys on niin luja, että polttimot säästyvät tärinältä ja lampunrungot pysyvät kolhujenkin jälkeen paikallaan. Vaativassa maansiirtoajossa ajovalojen lasien suojaaminen on ratkaisevan tärkeää. Siksi ajovalot voidaan suojata kahdella tavalla, ja asiakas voi valita niistä sopivamman.

Volvo FMX:n Bi-Xenon-valot

Bi-Xenon.

Varusta ajovalot valaisuteholtaan erinomaisilla Bi-Xenon-lampuilla. Ne ovat myös tavallisia halogeenilamppuja kestävämpiä.

Ajovalojen automaattitila

Valot päälle illan hämärtyessä ja pois päältä aamunkoitteessa. Automaattisesti.

Ajovaloissa on nyt vaihtoehtona automaattitoiminto. Valot toimivat tilanteen mukaan: tunnistin havaitsee, milloin lähivalot on kytkettävä päälle, ja kytkee valot päälle automaattisesti. Kun valon määrä kasvaa, tunnistin kytkee huomiovalot takaisin päälle automaattisesti.

Uuden Volvo FMX:n ajovalot 
  1. Suuntavilkku sivulla
  2. Kaukovalot
  3. Lähivalot
  4. Suuntavilkku
  5. Ainutlaatuiset huomiovalot
LED-nauhat muodostavat ainutlaatuisen V-muodon, joka kertoo lähestyvästä Volvosta.