Minden csepp számít

Minden csepp számít

Egy százalék itt, egy százalék ott, ami hamar észrevehető megtakarítássá adódik össze. Ez a gondolkodásmód áll filozófiánk mögött.

Folyamatosan keresgélünk, új módszereket kutatunk ahhoz, hogy teherautóink kevesebb üzemanyaggal nagyobb távot tehessenek meg, és kisebb hatást gyakoroljanak a környezetre, valamint az üzemeltető mérlegére.

Ez egy hosszú távú elkötelezettség, és továbbra is folytatjuk a munkát valamennyi termékünk és szolgáltatásunk üzemanyag-hatékonyságának fokozásáért.

Mert minden csepp számít.
Minden csepp számít

divider


Fuel Advice

Csökkentse üzemanyag-fogyasztását a Fuel Advice segítségével

A Fuel Advice egy tanácsadó szolgáltatás, amely soha nem adja fel. Ha a járművezető már rendelkezik az üzemanyag-hatékony vezetéshez szükséges tudással, a siker kulcsa a folyamatos nyomon követés.

A Fuel Advice segít ennek az elvégzésében. A rendszeres kimutatások és személyi analízisek segítségével könnyen biztosítható az üzemanyag-fogyasztás tartós fenntartása.

Tudjon meg többet arról, hogy miként segíthet Önnek a Fuel Advice


Dynafleet

Tartsa csúcson az üzemanyag-hatékonyságot

Ha a Járművezető továbbképzéssel együtt használja a Dynafleetet, akár 5 százalék üzemanyagot is megtakaríthat. A Dynafleet megad minden naprakész információt, amit tudnia kell a flottájáról, a Járművezető továbbképzés pedig segíti a járművezetőket a biztonságosabb és okosabb vezetésben, kevesebb üzemanyag felhasználása mellett.

A Dynafleet már iPhone alkalmazásként is elérhető, így bármikor hozzáférhet a flotta valamennyi információjához.

Tudjon meg többet a Dynafleetről


I-Shift

I-Shift – takarítson meg üzemanyagot maximális teljesítmény mellett

Az I-Shift egy kézi kapcsolású sebességváltóhoz képest akár 3 százalékkal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Ez a piac legfejlettebb megoldása.

Az I-Shift tudja, hogy miként hozhatja ki a legnagyobb teljesítményt teherautójából, mivel figyeli a jármű tömegét, az út dőlésszögét, a sebességet és a gyorsulást.

Tudjon meg többet arról, hogy miként takaríthat meg üzemanyagot az I-Shifttel


Légterelő csomag

Szelje a levegőt a Légterelő csomaggal

A Légterelő csomag akár 10 százalékkal is csökkentheti üzemanyag-fogyasztását. Csökkenti a turbulenciát, minimalizálja a légellenállást, és eltereli a légáramot a pótkocsi útjából.

A kedvezőbb üzemanyagköltségek mellett természetesen a CO2-kibocsátás is azonos mértékben csökken.

Tudjon meg többet arról, hogy miként takaríthat meg üzemanyagot a jobb aerodinamikai jellemzők révén!


I-See

I-See - emlékezve takarít meg üzemanyagot

Amint elindul, az I-See segítségével akár 5 százalék üzemanyagot is megtakaríthat. A rendszer megjegyzi a már bejárt utakat, és azokat is ismeri, amelyeken Ön még nem járt. Az I-See az út domborzati viszonyaira vonatkozó információk alapján szabályozza a sebességet és a fokozatváltásokat, az üzemanyag-fogyasztást szem előtt tartva.

Tudjon meg mindent az I-See hat lépéséről


Kalkulátor

Számítsa ki hatékonyságát

Csökkentse üzemanyagköltségeit és CO2-kibocsátását a teherautó-hatékonysági kalkulátor segítségével! A kalkulátor segít annak kiszámításában, hogy a különféle tényezők hogyan befolyásolják az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást, valamint fejlesztési javaslatokat is tesz.

A teherautó-hatékonysági kalkulátor remek segítség tevékenységének fejlesztéséhez, illetve környezetkárosító hatásának csökkentéséhez.

Lépjen be a Teherautó-hatékonysági kalkulátorba


Kerékbeállítás

Állítsa be kerekeit és növelje megtakarítását

A kerekek beállítása és a megfelelő abroncsok helyes abroncsnyomás melletti alkalmazása akár 6 százalékkal is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást.

Tanulmányok szerint Európában háromból két teherautó nem megfelelően beállított tengelyekkel és kerekekkel közlekedik, így teszteket végeztünk annak kiszámítására, hogy ez mennyi üzemanyagba kerül.

Olvasson bővebben kutatásunkról, valamint a kerékbeállítás fontosságáról!Driver development

Sofőr képzés

“Mindez arról szól, hogy ugyanazon az útvonalon, ugyanazt a munkát, ugyanabban az időben végezzük – csak sokkal hatékonyabban.”

Tudjon meg többet a Sofőr képzésről


 

 


Genuine Volvo Service

Eredeti Volvo Szolgáltatás

A magas szintű üzemanyag-hatékonyság fenntartása egy jó sofőrtől és jól képzett szerelőktől származik – akik nem csak a járművet ismerik kívül-belül, hanem azt is tudják hogyan hozza ki a legtöbbet belőle.

Tudjon meg többet az Eredeti Volvo SzolgáltatásrólDownload PDF Töltse le a Minden Csepp Számít brosúrát, PDF 21 MB