Volvo Kék szerződés

A Kék segít, hogy jól aludjon éjszakánként.

A Volvo Kék szerződéssel biztosíthatja valamennyi megelőző karbantartási feladat elvégzését, és teherautója egy megállapodás szerinti szerviztervet is kap. Ez növeli az üzemidőt, és segít abban, hogy nyereségesebben végezhesse tevékenységét.

Tervezett leállás

A tervezett leállás jobb üzemidőt jelent

A teherautók valamennyi karbantartási és javítási munkáját Önnel együtt ütemezzük be. Ez biztosítja, hogy teherautója rendelkezésre álljon, amikor szüksége van rá, így megtarthatja az ügyfeleinek tett ígéreteit, és hatékonyabban végezheti tevékenységét.

A mi szerelőink a legjobbak

A mi szerelőink a legjobbak

Annak érdekében, hogy mindig garantálni tudjuk teherautójának remek állapotát, kizárólag minősített szerelőket alkalmazunk, akik mindent tudnak a legújabb technológiákról, beleértve az összetett elektronikákat is. Szerelőink csak Eredeti Volvo alkatrészeket használnak, és rendelkezésükre áll a kiváló és gyors munkavégzéshez szükséges valamennyi alkatrész és célszerszám.

Szervizelés a megfelelő időben

Mindig a megfelelő időben végezzük a szervizelést

A megállapodás szerinti időpontokra épülő szerviztervnek köszönhetően járműve megőrzi jó állapotát. Behívjuk Önt karbantartásra, és elvégzünk a teherautó üzemidejének és működésének biztosításához szükséges minden műveletet. Természetesen akkor dolgozunk, amikor Ön nem, így nem zavarjuk az üzletmenetét – ha pedig valami váratlan történne, mi mindig a rendelkezésére állunk.

Takarítson meg időt, erőfeszítést és pénzt

Takarítson meg időt, erőfeszítést és pénzt

Az időzítést és a szerződés hatályát az Ön igényeire szabjuk, ami csökkenti a karbantartással kapcsolatosan eltöltött idejét és erőfeszítéseit. Továbbá valamennyi karbantartási és szervizelési költséget előre tudja majd, így jobban nyomon követheti kiadásait. Végezetül, a kevesebb nem tervezett leállás mellett, zökkenőmentesen üzemelő teherautók jóvoltából teljes üzemeltetési költsége is csökken.

Tanácsot szeretne kérni, hogy melyik szervizszerződés a legelőnyösebb az Ön számára? Lépjen kapcsolatba helyi Volvo Trucks márkakereskedőjével!