Volvo Ezüst szerződés

Az Ezüst kiküszöböli a költséges meglepetéseket.

A Volvo Ezüst szerződés magában foglal egy szerviztervet teherautójához, kiterjed valamennyi megelőző karbantartási műveletre – továbbá a hajtáslánc javításaira is. Segít, hogy kellemetlen és költséges javítási költségek nélkül végezhesse tevékenységét.

A hajtásláncra is kiterjed

Ne aggódjon – a hajtásláncra is kiterjed

Egy Volvo Ezüst szerződés birtokában nyugodt lehet. Magában foglalja a hajtáslánc elemeinek javítását, így előzve meg olyan helyzeteket, amelyek egyébként igencsak költségessé válhatnának.

A legjobb szerelők

Csak a legjobb szerelőket alkalmazzuk

Annak érdekében, hogy mindig garantálni tudjuk teherautójának kiváló állapotát, kizárólag minősített szerelőket alkalmazunk, akik mindent tudnak a legújabb technológiákról, beleértve az összetett elektronikákat is. Szerelőink csak Eredeti Volvo alkatrészeket használnak, és rendelkezésükre áll a kiváló és gyors munkavégzéshez szükséges valamennyi alkatrész és célszerszám.

Szervizelés a megfelelő időben

Mindig a megfelelő időben végezzük a szervizelést

A megállapodás szerinti időpontokra épülő szerviztervnek köszönhetően járműve megőrzi jó állapotát. Behívjuk Önt karbantartásra, és elvégzünk a teherautó üzemidejének és működésének biztosításához szükséges minden műveletet. Természetesen akkor dolgozunk, amikor Ön nem, így nem zavarjuk az üzletmenetét – ha pedig valami váratlan történne, mi mindig a rendelkezésére állunk.

Csúcsformában tartjuk teherautóját

Csúcsformában tartjuk teherautóját

Valamennyi karbantartási és javítási műveletet az Ön üzleti tevékenységének megfelelően végezzük el. Az így megtervezett leállások révén teherautója mindig készen áll a munkára, amikor kell. Ez segít abban, hogy betarthassa az ígéreteit, és lehetővé teszi, hogy egy nyereségesebb üzletmenet kialakítására összpontosítson.

Takarítson meg időt, erőfeszítést és pénzt

Takarítson meg időt, erőfeszítést és pénzt

Az időpontokat és a szerződés hatályát egyaránt az Ön igényeire szabjuk. Ez azt jelenti, hogy kevesebb időt és erőfeszítést kell fordítania a szervizelési kérdésekre. Továbbá valamennyi karbantartási, szervizelési, és a hajtáslánc javításával kapcsolatos költséget előre tudja majd, így jobban nyomon követheti kiadásait. Végezetül, a kevesebb leállás mellett, zökkenőmentesen üzemelő teherautók jóvoltából teljes üzemeltetési költsége is csökken.

Tanácsot szeretne kérni, hogy melyik szervizszerződés a legelőnyösebb az Ön számára? Lépjen kapcsolatba helyi Volvo Trucks márkakereskedőjével!