Dynafleet. Igazolt nyereség.

Dynafleet. Igazolt nyereség.

Pontosság. Erről szól a Volvo Trucks flottakezelő rendszere, a Dynafleet. Bármikor láthatja teherautóinak és járművezetőinek pontos elhelyezkedését, illetve állapotát. De ami még jobb, hogy ezek az információk azt is pontosan megmutatják, hogy mely területeken fejlődhet a jobb nyereségesség elérése érdekében. A négy Dynafleet szolgáltatás gondoskodik erről. Készen áll az indulásra?

Nincs több elpazarolt üzemanyag

Nincs több elpazarolt üzemanyag

Tudja, hogy milyen hatékonyak járművezetői? És egyesek miért teljesítenek sokkal jobban, mint mások? Az Üzemanyag & Környezetvédelem csomag megtakarítja Önnek a járművek és a járművezetők adatainak elemzésével eltöltött időt – és segít Önnek módot találni az üzemanyagköltségek és a károsanyag-kibocsátás csökkentésére.
Bővebb információk az Üzemanyag & Környezetvédelem csomagról

Egyszerűen a Vezetési időkkel

Egyszerűen a Vezetési időkkel

Olyan egyszerű, amilyennek lennie kell. A Dynafleet segít, hogy mindig tisztában legyen a járművezetői tevékenységekkel. Előzetes figyelmeztetéseket is kaphat annak biztosítása érdekében, hogy betartsa a vezetési időkre vonatkozó előírásokat. A tachográf adatainak automatikus letöltése pedig sok manuális munkától és adminisztrációtól óvja meg Önt.
Bővebb információk Vezetési időkről

Térképezze fel az egész flottát

Térképezze fel az egész flottát

Nincs több telefonálás vagy találgatás. A Dynafleet Helymeghatározás szolgáltatással minden olyan információ rendelkezésére áll, amelyek korábban nehezen beszerezhetőek voltak. Hol tartózkodik jelenleg a teherautó? Mikor fog megérkezni a járművezető? Adjon két hetet ennek a szolgáltatásnak, és csodálkozni fog, hogyan dolgozhatott nélküle.
Bővebb információk a Helymeghatározásról

Tartsa naprakészen a fülkét

Tartsa naprakészen a fülkét

A távolsági fuvarozásban dolgozik vagy közeli kapcsolatra van szüksége járművezetőivel? Az Üzenetküldés szolgáltatás révén járművezetői egy fix, roamingot is tartalmazó havidíj ellenében mindig tájékozottak lehetnek, és reagálhatnak a tervek változására. A szolgáltatás lehetővé teszi az Ön megrendelés-kezelő rendszerével történő zökkenőmentes integrációt, közvetlen kommunikációt biztosítva számára a járművezetőkkel. Milyen költségeket jelent jelenleg a telefon és az adatforgalom?
Bővebb információk az Üzenetküldésről
Mi tartja vissza?

Mi tartja vissza?

Egyszerűen csak fizessen elő azokra a szolgáltatásokra, amelyekre szeretne, és tartsa meg őket addig, amíg csak tetszik – bármilyen további kötelezettség nélkül. A díj csupán 15 euró szolgáltatásonként és teherautónként.