Tartsa a csúcson a járművezetői termelékenységet

Tartsa a csúcson a járművezetői termelékenységet

A legtöbbet szeretné kihozni a rendelkezésre álló munkaidőből? A Vezetési időkkel éppen Ön előtt áll a megoldás. Közvetlenül láthatja, hogy melyik járművezető a legalkalmasabb egy új megbízáshoz, melyiknek kell pihenőt tartania vagy akár végzett is mára. Ezúton a termelékenység a csúcson tartható - Ön pedig ugyanazon kapacitás mellett növelheti bevételeit.

Járművezetői adatok a könnyű tervezéshez

Járművezetői adatok a könnyű tervezéshez

Kevesebb idő tölthető tervezéssel és adminisztrációval. A Dynafleet folyamatosan tudatja Önnel, a járművezetők vezetési és pihenőidejét az EU vezetési & pihenőidő szabályozása alapján. Vezetési, pihenő és rakodási adatok hasznosak a számlázáshoz és a sofőrök bérének kalkulálásához.

Távoli tachográfletöltések

Távoli tachográfletöltések

A digitális tachográf lehetővé teszi a járművezetői tevékenységek adatainak gyors és egyszerű letöltését az irodából. A szolgáltatás jóvoltából tökéletesen friss adatokkal rendelkezhet - bárhol is tartózkodik a teherautó és a járművezető.


Segítség a jogszerűséghez

Segítség a jogszerűséghez

A Vezetési idők szolgáltatás lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa valamennyi járművezetői tevékenységet. Az engedélyezett munkaidőre vonatkozó szabályok betartásának biztosítása érdekében a következő esedékes pihenő, illetve egyéb adatok is megjelennek a térképen és a járművezetői tevékenységi kimutatásokban. Ha egy járművezető közelít a megengedett munkaidő eléréséhez, az irodában és a teherautóban is megjelenhet egy figyelmeztetés.

A Vezetési idők szolgáltatás:
  • A tachográf adatai automatikusan letöltésre kerülnek a járműről a Dynafleet online-ra
  • Minden tachográf fájl a Dynafleet online-ban tárolható és bármikor lekérdezhető.
  • A vezetési idő csomag folyamatosan figyeli a vezetési időket és figyelmezteti a flottakezelőt a jogsértés megelőzésére.
  • Alapot szolgáltat a számlázáshoz és a járművezetők bérének kiszámításához
  • Minimálisra csökkenti a vezetési és pihenő idők megszegését.
  • Csökkenti az irodai adminisztrációs munkát