Tegye még hatékonyabbá flottáját

Tegye még hatékonyabbá flottáját

Soha nem volt még ilyen könnyű nyomon követni teherautóit. A részletes térképek jóvoltából egyetlen helyről irányíthatja minden tevékenységét. A járművezető és a jármű adatai közvetlenül a térképen megjeleníthetők, azonnali információt nyújtva a szállításról. Az a tény pedig, hogy pontosan tudja, hol jár a rakomány, az Ön és ügyfelei számára is előnyös.

Valós idejű elhelyezkedések

Pozíciók és még sok egyéb

A teherautó sebessége, a vezető állapota, a várható érkezési idő és még sok egyéb adat folyamatosan frissül, így a fuvarszervező mindig a teljes képpel rendelkezik. A kiválasztott útvonalak követésével könnyen visszakövethető a teherautók holléte a térképen.

Szerezzen új megbízásokat

Szerezzen új megbízásokat

A Dynafleet még azt is megmutatja, hogy melyik teherautó a legalkalmasabb egy új feladatra. Gombnyomásra automatikusan kilistázza a felvételi helyszínhez legközelebb található járműveit. A rendszer jelzi továbbá, hogy mely járművezetők tudják munkaidejükön belül elérni a célállomást - és melyek nem.

Pozicionálás+

Helymeghatározás+

A Pozicionálás+ a Pozicionálás kibővítéseként teherautói valós idejű, percre pontos helymeghatározását kínálja. Geofence+ funkciója automatikusan értesíti Önt, amennyiben a teherautó elhagyja a megadott földrajzi területet vagy letér az útvonalról, így könnyebben ellenőrizhetők, tervezhetők és módosíthatók a tevékenységei.

A Helymeghatározás szolgáltatás:
  • Utcaszintig lebontva megmutatja a teherautók pontos elhelyezkedését
  • Információkat nyújt az időkről, a járművezetőkről, a sebességről, a terhelésről és a jármű típusáról
  • Automatikusan megjeleníti, hogy melyik teherautó a legalkalmasabb egy újonnan érkezett megbízásra
  • A Geofence jelzi, ha valamelyik teherautója belép egy adott földrajzi területre, például egy terminálra
  • Egyszerűsíti az útvonaltervezést és megkönnyíti a célállomáshoz vezető leggyorsabb útvonal megtalálását
  • Küldjön navigációs célpontokat a teherautóban lévő Volvo navigációs rendszernek

A Pozicionálás+ szolgáltatás:
  • A jármű aktuális pozícióját a térképen valós időben, percenként frissíti a rendszer.
  • Értesítés az országhatárokat átlépő, illetve a felhasználó által meghatározott útvonalakat vagy területeket elhagyó járművekről a Geofence+ funkcionalitásnak köszönhetően.
  • Szükség esetén érkező figyelmeztetések, ha a Geofence+ csak a felhasználó által meghatározott időintervallumban aktivált.