Tegye még hatékonyabbá flottáját

Tegye még hatékonyabbá flottáját

Soha nem volt könnyebb szemmel tartania teherautóit. A részletes, GoogleMaps tartalmat alkalmazó térképek minden helyzetben teljes irányítási lehetőségeket biztosítanak tevékenysége felett. A járművezető és a jármű adatai közvetlenül a térképen megjeleníthetők, azonnali információt nyújtva a szállításról. Az a tény pedig, hogy pontosan tudja, hol jár a rakomány, az Ön és ügyfelei számára is előnyös.

Valós idejű elhelyezkedések

Valós idejű elhelyezkedések

A teherautók sebességének, a járművezető állapotának, a várható érkezési idő, illetve egyéb adatok folyamatos frissítése lehetővé teszi a szállítás megtervezőjének - és végeredményben az ügyfeleinek -, hogy mindig teljes felügyeletet gyakorolhasson. A kiválasztott útvonalak követésével könnyen visszakövethető a teherautók holléte a térképen.

Szerezzen új megbízásokat

Szerezzen új megbízásokat

Az elhelyezkedésre vonatkozó valós idejű információk azt is megadják, hogy melyik teherautó a legalkalmasabb egy új megbízás teljesítésére. A Dynafleet egy gombnyomásra automatikusan kilistázza a felrakó helyéhez legközelebbi teherautókat. A rendszer jelzi továbbá, hogy mely járművezetők tudják munkaidejükön belül elérni a célállomást - és melyek nem.

A megfelelő információ, amikor szüksége van rá

A megfelelő információ, amikor szüksége van rá

A megfelelő belépési kódot vagy egy just-in-time szállítás visszaigazolását keresi? Úgynevezett geofence-ek beállításával hozzájuthat azon fontos és időmegtakarító információkhoz, hogy ha egy teherautó belép vagy elhagy egy adott földrajzi területet. Az információ megjelenhet az irodában, a fülkében vagy mindkét helyen.

A Helymeghatározás szolgáltatás:
  • Utcaszintig lebontva megmutatja a teherautók pontos elhelyezkedését
  • Információkat nyújt az időkről, a járművezetőkről, a sebességről, a terhelésről és a jármű típusáról
  • Automatikusan megjeleníti, hogy melyik teherautó a legalkalmasabb egy újonnan érkezett megbízásra
  • Létfontosságú információkat nyújt, ha teherautója belép egy adott földrajzi területre, például egy terminálra
  • Egyszerűsíti az útvonaltervezést és megkönnyíti a célállomáshoz vezető leggyorsabb útvonal megtalálását
  • A Dynafleet online navigációs pontjai elküldhetők a teherautóban lévő navigációs rendszernek
  • Lehetővé teheti ügyfelei számára az áru haladásának megfigyelését, egy adott ügyfélnek szóló Dynafleet belépési kód létrehozásával