Volvo FE Hybrid

Az üzemanyag-hatékonyság a kulcs

Volvo FE Hybridjének üzemanyag-fogyasztása a messze legmeghatározóbb tényező környezetkárosító lábnyomának alakulásában. Szerencsére azzal, hogy a Volvo FE Hybridet választotta új teherautójának, már letette a voksát a gázolajfogyasztás minimális szinten tartása mellett.


Csökkentse harmadával a fogyasztását

Csökkentse harmadával a fogyasztását

A Volvo FE Hybrid párhuzamos hibrid technológiája akár 30 százalékos üzemanyag-megtakarítást tesz lehetővé egy hulladékszállító teherautó (elektromos felépítmény alkalmazása esetén), illetve 15-20 százalékost egy áruterítő teherautó esetében. Ez jó hír a környezetnek, és bizonyítékát adja környezetvédelmi elkötelezettségének.

Legyen gondos és takarítson meg többet

Legyen gondos és takarítson meg többet

A rendszeres karbantartás fontos tényező az üzemanyag-fogyasztás lehető legalacsonyabb szintjének fenntartásában. Ha rendszeresen ellenőrizteti teherautóját, biztosíthatja, hogy az mindig tökéletesen lesz beállítva a gázolajfogyasztás alacsony szinten tartásához. A Volvo FE Hybrid ajánlat része a Volvo Arany Szervizszerződés. A szerződés teljes irányítást nyújt Önnek valamennyi szervizköltsége felett, és kiküszöböli a váratlan költségeket.

Felelősséggel tankoljon

Felelősséggel tankoljon

Széndioxid-kibocsátásnak alacsony szinten tartásának egyik módja, hogy tudatosan dönt tankoláskor. A jobb oldali diagramon látható, hogy a különféle keverékek hogyan befolyásolják Volvo FE Hybridjének károsanyag-kibocsátását.