Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)

Valami összetéveszthetetlen közeleg.

A Volvo Trucks-nál hiszünk abban, hogy a Volvo járműcsalád valamennyi tagja jellegzetes személyiséggel rendelkezik. A Volvo FE fülkéjének külseje ebből a szempontból kiemelkedik a tömegből. Ez egy olyan jármű, amely fokozott magabiztosságot sugároz, kiegyensúlyozott, jó erőben lévő megjelenése pedig a legjobb minőségű járművek között jelöli ki a helyét a saját területén.  


Új Volvo FE vas embléma

Legyen büszke arra, hogy egy Volvót vezet!

A Volvo FE egyedi személyiségre egy kortárs új dizájn épül, amely korszerű megjelenést eredményez, miközben tovább optimalizálja a funkcionalitást. A védjeggyé vált V-alakú LED fényszórók az egyik legjobban felismerhető jellemzői a közeledő teherautónak. A méhsejt mintázatú elülső hűtőrács hatékonyabb légáramlást tesz lehetővé, ami elősegíti a motor hűtését és az utánkezelési folyamatot. A tekintélyt parancsoló Volvo vas embléma magasabbra került a jármű elején, közelebb Önhöz, a járművezetőhöz. A Volvo FE – mindent figyelembe véve a megkülönböztetés jele.


Megerősített fülke

Robusztus, biztonságos külső kialakítás.

Elvárásainak megfelelően a Volvo FE a legszigorúbb teszteken esett át annak biztosítása érdekében, hogy a világ legbiztonságosabb járműve legyen a maga nemében. A legmagasabb szintű közlekedésbiztonságot garantáljuk, amit alátámaszt az is, hogy teherautóinkat alávetjük az egyedülálló svéd ütközési tesztnek. Ez a legszigorúbb biztonsági teszt a világon, és a különféle balesetek során tapasztalt keletkező erőhatások alapján fejlesztették ki.


Aerodinamikus kialakítás

Aerodinamikus kialakítás.

A Volvo FE külseje a kisebb légellenállás érdekében aerodinamikus és finoman ívelt kialakítású. Ez nemcsak üzemanyagot takarít meg, de a teherautó vezethetőségét is javítja.

Bővebb információk a Volvo FE dizájnjáról


Volvo FE aláfutásgátlás

Az aláfutásgátlás életeket ment.

A Volvo az elülső aláfutásgátló úttörőjeként jóval azelőtt vezette be a rendszert, hogy az kötelezővé vált volna. Az elülső és a hátsó aláfutásgátló a közlekedők maximális biztonsága érdekében megakadályozzák, hogy baleset esetén a kisebb járművek a teherautó alá szoruljanak.

Külső galéria