Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)

Üdvözöljük idebent! Nézzen körbe!

A fülke belső elosztásának megtervezése során a legfontosabb tartjuk szem előtt, Önt, a járművezetőt. Ezt nevezzük ergonomikus gondolkodásnak. A műszerek, a váltókar és a kezelőszervek stratégiai elhelyezésének révén mindent erőfeszítés nélkül érhet el és vezérelhet, ami jelentősen megkönnyíti munkáját.

A Volvo FE fülke tágas belseje és jól eltalált jellemzői nyugodt hellyé varázsolják teherautóját, amelyben igazán élvezetes a munka.

Nézzen körül – az Ön kényelmét szem előtt tartva alakítottuk ki.
 


Volvo FE könnyű megközelítés

Könnyen megközelítheti a fülkéjét.

Opcióként lépcsővilágítás is rendelhető, az ajtó alsó keretébe épített lámpa formájában. Könnyen elérhető kapaszkodók és két csúszásgátló bevonattal ellátott lépcsőfok teszi egyszerűvé a rendszeres be-, illetve kiszállást a fülkéből.

Bővebb információk a Volvo FE fellépőjéről


Teljesen új ülések

Teljesen új ülések.

Az új, ergonomikus ülések a legújabb Volvo FE fülkéjének meghatározó elemei, továbbfejlesztett rögzítésekkel, valamint integrált fejtámlával és biztonsági övvel. Az új kárpitanyag jobban ellenáll a szennyeződéseknek. A vezető- és az utasülés egyaránt az Ön igényeinek megfelelően állítható.

Bővebb információk a járművezetői kényelemről


Továbbfejlesztett hangszigetelés

Csavarja le a hangerőt!

A továbbfejlesztett hangszigetelés azt jelenti, hogy a Volvo FE menet közben nyugodt környezetet biztosít, minimális motor- és gördülési zajjal.


Tárolóhelyek

Rengeteg hely a ruháinak.

Nézzen körül a fülkében, és bőséges helyet találhat dolgai tárolására. Tárolóhelyek a műszerfalban. Az ajtókban. A feje fölött. Az ülések között. Továbbá lehetősége van arra, hogy kívánsága szerint további tárolegységeket is rendeljen.

Bővebb információk a Volvo FE tárolóhelyeiről


DIN rekeszek

DIN rekeszek.

A szélvédő fölött két tárolóegység, valamint négy DIN rekesz található. A DIN rekeszekben kommunikációs rádió vagy tachográf is elhelyezhető, de kiegészítő tárolóként is használható.


Ívelt, ergonomikus műszerfal

Sima, ergonomikus műszerfal.

A műszerfal és a műszeregység kiosztása könnyen elérhetővé teszi az Ön számára a szükséges fontos információkat. A sebesség, a fordulatszám, az üzemanyag- és az olajszintek azonnal láthatók, elősegítve útja egyszerű megtervezését.Audió opciók

Zene az utazáshoz.

Gyorsabban telik az út, ha zene szól közben. Audió lehetőségek széles kínálata rendelhető a Volvo FE-hez – az USB csatlakozós CD- és mp3-lejátszótól a rádiós változatokig –, az Ön kényelmét szolgáló beépített kihangosítóval, valamint távirányítóval.

Tekintse meg az audió csomagok specifikációit


Légkondicionálás

Mindig optimális hőmérséklet.

A hőmérsékletet hatékony klímaberendezés tartja a megfelelő szinten – légkondicionáló használatával vagy anélkül.


Kormánykerék

Állítsa be kormánykerekét!

A kormánykerék az Ön által kívánt helyzetbe állítható, átmérője pedig 460 vagy 500 mm.


Volvo FE fülkeméretek

Önhöz illő fülkeméretek.

A Volvo FE három különböző tágas fülkével rendelhető. A három közül a nappali fülke a legkompaktabb kialakítású, míg a komfort fülke ággyal vagy anélkül is rendelhető. A nagyobb hálófülke mindig tartalmaz ágyat, elegendő helyet kínálva a pihenéshez és a lazításhoz.

Tekintse meg a fülkespecifikációkat