Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)
Volvo FE alváz

Alap a sikerhez.

A Volvo FE alvázának kialakítása során mérnökeink minden képzelőtehetségüket latba vetették. Az általános cél egy sokoldalú típus megalkotása volt, amely szinte bármilyen alkalmazásra megfelel, amit csak teherautó végezhet.

Ezután kifejlesztettek egy masszív, ellenálló alvázat, amely mégis könnyű, megbirkózik a nagy terhelésekkel is, és emellett könnyen testre szabható.

Most Ön teheti próbára erőfeszítéseik eredményét.
 


Könnyű, gyors rakodás

Egyszerű, gyors rakodás.

Az elektronikus vezérlőrendszer (ECS) segítségével működtethető a légrugózás szintszabályzása is, a műszerfalon található kapcsolók, illetve a vezérlődoboz használatával. Ez könnyű és gyors rakodást eredményez, a rakodórámpa magasságától függetlenül.


Euro 6 - Szokásos ügylet

Szokásos ügylet.

Az Euro 6-nak megfelelően továbbfejlesztett alvázkialakítás azt jelenti, hogy a Volvo FE a szigorúbb károsanyag-kibocsátási követelmények ellenére is éppen olyan sokoldalú, mint korábban.

Bővebb információk a Volvo FE alvázáról


Rugalmas felfüggesztés

Rugalmas felfüggesztés.

A legkorszerűbb technológiát alkalmazó fülkefelfüggesztés sima utat garantál. Mechanikus fülkefelfüggesztés elöl és hátul csavarrugókkal és lengéscsillapítókkal, illetve teljes légrugós fülkefelfüggesztés elöl és hátul légrugók alkalmazásával.


Volvo Felépítményezési utasítások

Volvo Felépítményezési utasítások.

Amikor megrendeli Volvo FE teherautóját, a felépítményező bejelentkezik a Volvo Felépítményezési utasítások adatbázisba, és láthatja teherautója pontos specifikációját. Ezzel megkezdődhet teherautójának felépítményezési munkája, a rendszer által készített rajzok alapján. Ezután gyorsan és hatékonyan megkapja személyre szabott járművét.

Bővebb információk a Volvo Felépítményezési utasításokról


Elektronikus vezérlésű fékrendszer

Gyors és biztonságos fékreakció.

The Volvo FE has pneumatic brakes with lightweight discs at both front and rear.
Az elektronikusan vezérelt (EBS) blokkolásgátlós tárcsafékrendszer gyorsabb fékreakciót biztosít és csökkenti a fékalkatrészek kopását. A rendszer olyan funkciókat tartalmaz, mint az ABS, a differenciálzár és fékkombinálás.

A kibővített EBS csomag az emelkedőkön történő elindulást segítő funkciót is tartalmaz. A féktárcsák alkalmazástól függően különféle méretekben rendelhetők.