Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)
Állítsa az időt az Ön oldalára

Városközpontok és elővárosok közlekedéséhez ideális motorkarakterisztikája révén az új Volvo FE biztosítja a menetrendek betartását, illetve azt, hogy a járművezetők gyorsan és hatékonyan mehessenek egyik kiszállításról a másikra.

A Volvo FE új, teljes mértékben a Volvo által tervezett és gyártott motorokkal készül. Ezek a motorok a nagyobb teherautóinkban alkalmazottakkal megegyező koncepciót és fejlesztési filozófiát képviselik. Szélesebb és laposabb nyomatékgörbét kínálnak, erejük pedig még alacsonyabb fordulatszámon is gyorsabban jelentkezik. Mindez a menetjellemzők tekintetében gyorsabb gázreakciókat, magasabb átlagsebességet és fokozott rugalmasságot jelent, lehetővé téve a járművezetők számára, hogy hatékonyabban boldoguljanak városi környezetben.

A szélesebb és laposabb nyomatékgörbe, valamint a gyorsabban felépülő teljesítmény élénkebb reakciókat és kiemelkedő rugalmasságot biztosít.

Az I-Shift sebességváltó fokozza az üzemanyag-hatékonyságot, és csökkenti a járművezető fizikai igénybevételét.
I-Shift
Világújdonság - I-Shift a Volvo FE-hez

Most először I-Shift sebességváltóval is rendelhető a Volvo FE. Ez egyrészt jelentősen megkönnyíti a járművezető munkanapjait, másrészt biztosítja, hogy a teherautó mindig optimálisan üzemeljen, üzemanyagot takarítva meg. És akárcsak a nagyobb teherautóinkba szerelt I-Shift esetében, a rendszer alapszoftvere könnyedén az adott követelményekhez igazíthatók két további csomag segítségével – Áruterítés és építőipar, illetve Gazdaságosság.

EURO 6-os teljesítmény hátrányok nélkül

Az új Volvo FE maradéktalanul teljesíti az Euro 6 szabvány követelményeit – mindezt úgy, hogy üzemanyag-fogyasztása nem nőtt az Euro 5-ös változathoz képest, a szervizintervallumok pedig növekedtek.

A Volvo saját fejlesztésű motorjaiból álló teljesen új kínálat a 250 és 320 lóerő közötti teljesítménytartományt fedi le.
Volvo motor
5
Hatékonyság