Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)
Pontosan az, amire szüksége van

Tudjuk, hogy a különböző szállítási feladatok kihívás elé állítják Önt. Legyen szó akár hulladékkezelésről, könnyű építőipari alkalmazásról vagy folyékony olajszármazékok szállításáról, elköteleztük magunkat, hogy minden egyes lépése során Ön mellett álljunk az úton.

Az is csupán enyhe túlzás lenne, ha azt állítanánk, hogy az új Volvo FE közel annyiféle konfigurációban rendelhető, ahány feladat elvégzésével megbízhatják. Ezért a szívünkön viseljük, hogy kínálatunkban felépítmények és alvázkialakítások sokoldalú választékát biztosítsuk az Ön számára.

A megfelelő alvázzal minden szállítási feladat hatékonyabban végezhető el.
Volvo FE kiszállítás tartály
Önnel az út minden lépésén

Az első kapcsolatfelvételtől, majd a felépítményezőt megkeresve az Ön igényeihez optimális felépítmény kialakításától irányítjuk a folyamatot, és nem nyugszunk addig, amíg sor nem kerül az átadásra, és üzleti, illetve szállítási szükségleteit maradéktalanul ki nem elégítettük. A felépítményezőkkel kialakított kapcsolatainknak köszönhetően ez az út lényegesen kevésbé fáradságossá válik a Volvóval. Részletes CAD rajzokat tudunk biztosítani a számukra, amelyek segítenek hatékonyabban és végül jobb minőségben végezni a munkájukat az egyedi kialakítások során – az Ön következő teherautójával.

Kiemelkedő felépítményezhetőségi lehetőségeivel és sokoldalúságával a teherautó maradéktalanul készen áll a munkára.

A felépítményezőkkel kialakított kapcsolataink lehetővé teszik, hogy pontosan az Ön specifikációjának megfelelő alvázat készítsünk.
Volvo FE alváz

Robusztus és sokoldalú

Műszaki szempontból számos okot is találhatunk arra, hogy a Volvo teherautók, illetve az új Volvo FE hogyan érhetnek el ilyen magas szintű sokoldalúságot. Robusztusak és merevek, az alvázak négyszögletes, lapos kialakítása pedig megkönnyíti a felépítményezést. Ez végeredményben lehetővé tette egy olyan dizájn és felépítés alkalmazását, amely a legmagasabb üzemeltetési követelményeket is teljesíti.

4
Sokoldalúság