Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)
Hadd forogjanak a kerekek

A Volvo Trucks üzleti partnereként a kibővített Arany Szervizszerződés, valamint a karbantartás proaktív megközelítése új mércét állít fel a teherautók rendelkezésre állása terén.

A teherautók új csatlakoztatási lehetősége és a gondosan kialakított kereskedői hálózat kiemelkedő üzemidőt biztosít.
Üzemidő
Továbbfejlesztett Arany Szervizszerződés

Az új Volvo FE-hez megrendelhető a továbbfejlesztett Arany Szervizszerződés. Ezzel a szerződéssel teherautójának létfontosságú rendszerei távoli összeköttetésben állnak Volvo szervizével, ahonnan azok megfigyelhetők, így akkor végzik el a karbantartást, amikor szükséges. Ez a proaktív megközelítés azt is biztosítja, hogy a kis problémák még azelőtt felismerhetők legyenek, hogy nagyobb gondot okoznának, továbbá lehetővé teszi, hogy a karbantartási és javítási feladatokat akkor végezzék el, amikor a teherautó nincs beosztva munkára. Ez az új csatlakoztathatósági lehetőség maximalizálja a jármű rendelkezésre állását, és hatékonyabb szállítási és áruterítési tevékenységet tesz lehetővé az Ön számára.

Egy teherautónak az utakon a helye, a munkáját végezve – Volvo Trucks kereskedőjének segítségével ez könnyebb, mint valaha.

Egyszerűbben átlátható költségek

Volvo Trucks kereskedőjével együtt egyéni, az Ön saját üzleti követelményeinek megfelelő karbantartási ütemtervet alakíthatnak ki, fix havidíjjal. Ezáltal a költségek könnyebben nyomon követhetők, és egyszerűbbé válik az adminisztráció.

Az üzemidő növelése

Szervizszerződéseink mindenkinek segítséget nyújtanak, a járművezetőknek, a tulajdonosoknak és a flottamenedzsereknek is, akik hozzáféréshez jutnak egy átfogó, gondosan kialakított kereskedői hálózathoz. Abban is biztos lehet, hogy a karbantartási munkák során kizárólag Eredeti Volvo Alkatrészek kerülnek beépítésre. Teherautója továbbá mindig képzett és tapasztalt Volvo szerelők kezei közé kerül.

Egy erőteljes csomag

A kiváló minőségű termék és a gondtalan üzemeltetés egy olyan erős csomagot alkot, amely döntő tényező az üzleti sikerhez. Miért ne hagyná, hogy ez az Ön üzleti sikere legyen?

6
Üzemidő