Új Volvo FH az úton

A hajtáslánc. Az üzemanyagon spórol. Nem a teljesítményen.

Vegyük a világ legnagyobb teljesítményű motorkínálatát, és adjuk hozzá az intelligens I-Shiftet.

Egészítsük ki mindezt masszív és üzemanyag-hatékony hátsó tengelyekkel, és olyan hajtásláncot kapunk, amely minden kilométeren üzemanyagot takarít meg.

Ha pedig jelentkezik az új üzemanyag üzletre, még többet segíthetünk Önnek.
Motorok
  • D13K (Euro6)
    420, 460, 500, 540 LE
  • D16G
    540, 600, 700,  750 LE
Sebességváltók
  • I-Shift (6 modell)
  • Manuális (6 modell)
Hátsó tengelyek
  • Differenciálműves (GCW jóváhagyás: 44–70 tonna)
  • Agyáttételes (GCW jóváhagyás: 70–120 tonna)
Motorválaszték ikon

A motorok. Üzemanyag-hatékonyak és nyomatékosak.

A Volvo vezető a dízel motortechnológiában. Ha Ön szállítási üzemeltető, észre veszi majd ezt a mérlegében. Ha Ön járművezető, azonnal megérzi ezt, amint a pedálra lép. Euro 6-os megoldásunkkal pedig nem kell kompromisszumot kötni a teljesítmény terén.

 
Bővebb információk a Volvo dízelmotorokról
I-Shift sebességváltó

Intelligens vezetés. Gondolkodás nélkül, I-Shifttel.

A Volvo találmányai közül keveset értékeltek nagyra olyan széles körben, mint az I-Shiftet. Csak engedje el a fokozatválasztót, és minden fokozatváltás gyorsan és üzemanyag-hatékonyan megy végbe. Most a teljesen új I-See-vel is megrendelhető, ami további 5%-os üzemanyag-megtakarítást eredményezhet.

Bővebb információk az I-Shiftről
Bővebb információk az I-See-ről

Távolsági üzemanyag csomag

Az üzemanyag üzlet. Akár 11%-os fogyasztáscsökkenés.

Szeretne még több üzemanyagot megtakarítani? Összegyűjtöttük leghatékonyabb üzemanyag-megtakarítási lehetőségeinket két csomagba. Ezek tartalmaznak olyan ötletes hardverjellemzőket, mint az I-See és az alapjárati motorleállító, illetve olyan hasznos szolgáltatásokat, mint a teljesen új Fuel Advice.

Bővebb információk az üzemanyag üzletrőlMegj. Az ezen az oldalon megjelenített D16-os motor Euro 5-ös verziójú, amely már nem rendelhető. Az Euro 6-os változat bevezetésére 2014 márciusától kerül sor. Az új D16-os paletta három teljesítményszintet kínál majd: 750 LE (3550 Nm), 650 LE (3150 Nm) és 550 LE (2900 Nm).