Az új Volvo FL.
A kicsi az új nagy.

Kompakt, könnyen manőverezhető és immár egy remek új négyhengeres motorral szerelt, 12 tonnás változatban is elérhető. A városközpontokban végzett hatékony áruterítéssel kapcsolatban nehéz elképzelni olyan teherautót, amely felülmúlja az új Volvo FL-t.


Az új Volvo FLEgyszemélyes üzemeltetőként vagy kisvállalkozóként mi teszi az új Volvo FL-t ideális áruterítő megoldássá az Ön számára? Mi a helyzet az első benyomásokkal? Láthatja, hogy a jármű a Volvo dizájnörökségén alapuló teljesen új elülső dizájnt kapott – remekül néz ki, és a Volvo minőség ezen klasszikus megjelenése kedvező képet fest Önről és vállalkozásáról.

Adjon le tömeget, nyerjen teljesítményt

Nézze át a specifikációkat, és láthatja az új motorkínálatot, valamint az új 12 tonnás modellt, amely elképesztő 500 kg-mal könnyebb, mint egy neki megfelelő hathengeres jármű. Így az össztömegek kínálata már 12-től 18 tonnáig húzódik, a teherbírás és a munkavégzés sokoldalúsága pedig új magasságokba tör.

Új kialakítású ülések fokozzák a biztonságot.
Volvo FL vezetőülés

Az Ön biztonságos zónája

Az új Volvo FL utastere a teherautó-ipar legbiztonságosabb helyei közé tartozik. Az elismert Volvo Biztonsági Fülke mellett új üléskínálat gondoskodik a járművezető minden korábbinál magasabb szintű biztonságáról. A fülke kiemelkedő ergonómiája, valamint praktikus belső kialakítása minden eddiginél élvezetesebbé teszi a munkanapokat és a hatékonyabb műszakokat.

Új elülső dizájn LED-es nappali menetvilágítással.
LED nappali menetvilágítás

Mozgásban a hatékonyság

Az új motorkínálat mellett az új 12 tonnás Volvo FL kézi kapcsolású, valamint I-Sync automatizált vagy Allison automatikus sebességváltóval is megrendelhető. A teherautó továbbá természetesen teljesíti az Euro 6 valamennyi követelményét, az üzemanyag-fogyasztás növekedése, illetve a szervizintervallumok hosszabbodása nélkül. A városi áruterítés, a hulladékszállítás és számtalan más megerőltető feladat vált minden eddiginél könnyebbé az új Volvo FL révén, amely egy kis teherautó nagy ambíciókkal.

2
Termék összefoglalás