Az új Volvo FL.
A kicsi az új nagy.

Kompakt, könnyű vele manőverezni és immár minden eddiginél több alkalmazásra használható a négyhengeres motorok kibővült kínálatának, valamint az összkerékhajtási opciónak köszönhetően. Ha olyan teherautót keres, amely éppen olyan kényelmesen mozog sűrű városi forgalomban, mint murvás utakon, nehéz olyan teherautóra gondolni, amely túlteljesítené az új Volvo FL-t.


Az új Volvo FLEgyszemélyes üzemeltetőként vagy kisvállalkozóként mi teszi az új Volvo FL-t ideális szállítási megoldássá az Ön számára? Mi a helyzet az első benyomásokkal? Láthatja, hogy a jármű a Volvo dizájnörökségén alapuló teljesen új elülső dizájnt kapott – remekül néz ki, és a Volvo minőség ezen klasszikus megjelenése kedvező képet fest Önről és vállalkozásáról.

Válassza ki az ideális tömeget

A konfigurációk kibővült választékának köszönhetően mint eddiginél könnyebben találhat olyan Volvo FL-t, amely megfelel az Ön tömegre, teherbírásra és teljesítményre vonatkozó igényeinek. Ha a négyhengeres D5K motort választja, olyan teherautót kap, amely 200-500 kg-mal könnyebb egy hasonló hathengeres járműnél. A típus már akár 10 tonna össztömeggel is rendelhető.

Új kialakítású ülések fokozzák a biztonságot.
Volvo FL vezetőülés

Az Ön biztonságos zónája

Az új Volvo FL utastere a teherautó-ipar legbiztonságosabb helyei közé tartozik. Az elismert Volvo Biztonsági Fülke mellett új üléskínálat gondoskodik a járművezető minden korábbinál magasabb szintű biztonságáról. A fülke kiemelkedő ergonómiája, valamint praktikus belső kialakítása minden eddiginél élvezetesebbé teszi a munkanapokat és a hatékonyabb műszakokat.

Új elülső dizájn LED-es nappali menetvilágítással.
LED nappali menetvilágítás

Mozgásban a hatékonyság

Az új motorkínálat mellett az új Volvo FL kézi kapcsolású, automatikus, valamint I-Sync automatizált sebességváltóval is megrendelhető. A teherautó továbbá természetesen teljesíti az Euro 6 valamennyi követelményét, az üzemanyag-fogyasztás növekedése, illetve a szervizintervallumok hosszabbodása nélkül. A városi áruterítés, a hulladékszállítás és számtalan más megerőltető feladat vált minden eddiginél könnyebbé az új Volvo FL révén, amely egy kis teherautó nagy ambíciókkal.

2
Termék összefoglalás