IMG

Dealer Locator voor smartphones en tablets

De Volvo Trucks Dealer Locator app voor smart phone en tablets maakt het heel eenvoudig om informatie te vinden over de dichtstbijzijnde dealer of service werkplaats. De app wordt voortdurend bijgewerkt en omvat Volvo Trucks’ volledige wereldwijde service netwerk.

Volvo Trucks heeft een wereldwijd servicenetwerk dat voortdurend groeit. De Dealer Locator app geeft snel en eenvoudig toegang tot dit enorme netwerk. Met behulp van een smart phone is het heel gemakkelijk tom de garage te vinden die het dichtst bij je huidige locatie is. Naast een kaart met de dichtstbijzijnde dealers en workshops, toont de app openingstijden, contactgegevens en een routebeschrijving. Vrachtwagenchauffeurs kunnen ook zoeken naar een specifieke dienst die ze nodig hebben, en zien dan een lijst met de dichtstbijzijnde beschikbare opties.

De Dealer Locator is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Na de weergave van de zoekresultaten met onder meer de afstand naar de dealer of workshop, kan de bestuurder bellen met of een e-mail sturen naar de dealer of hij ziet de routebeschrijving naar het pand met een simpele druk op de knop.

De Dealer Locator bevat momenteel de geografische coördinaten van ongeveer 1.200 werkplaatsen en dealers en het aantal locaties wordt voortdurend bijgewerkt. De app beslaat de hele wereld, met uitzondering van Noord-Amerika en richt zich momenteel vooral op de markten in Europa. De Dealer Locator is beschikbaar voor iPhones en Android-telefoons.

.