Gent

Bezoek de fabriek van Volvo Trucks in Gent

Op 18, 19, 20 en 21 februari organiseren wij speciaal voor Nederlandse chauffeurs, fabrieksbezoeken in Gent.
Altijd al eens willen zien hoe een truck wordt gemaakt? Dit is je kans!

>> Schrijf je nu in voor het fabrieksbezoek

De Volvo Trucks-fabriek in Gent is de grootste truckfabriek van de Volvo Groep. Tijdens dit bezoek zie je met eigen ogen hoe een truck wordt opgebouwd. Men begint met de kale chassisbalken en stapsgewijs verschijnt de hele truck, met de motor, de cabine, de wielen... Aan het einde van de lijn is daar dan het magische moment waarop de sleutel voor het eerst in het contact wordt gestoken, gedraaid, de motor aanslaat en de truck van de lijn wordt gereden, rechtstreeks naar de testbanken waar alles uitvoerig wordt getest.

Wil jij dit zelf zien gebeuren?
Totaal kunnen zo'n 200 chauffeurs zich inschrijven voor één van deze dagen. Vervoer van en naar Gent is op eigen gelegenheid. De inschrijving is voor 2 personen, je kunt dus iemand meenemen (ouder dan 18 jaar). Per dag kunnen we maar liefst 50 personen ontvangen. Bij meer inschrijvingen dan plekken worden er personen ingeloot. Schrijf je dus snel in!

Deelname kost 20 euro per inschrijving (10 euro per persoon) en wordt middels automatische incasso een week van te voren van je rekening afgeschreven. Inschrijven kan via onderstaand formulier tot en met vrijdag 31 januari. 
Mocht je nog vragen hebben over dit fabrieksbezoek, neem dan contact op met Yvonne Vermeulen (0345-688407).