One Stop Shopping - Truck Shop Europe

U kunt bij uw Volvo Truck dealer niet alleen terecht voor alle originele Volvo onderdelen. Wij bieden u ook een uitgebreid assortiment van kwalitatieve producten van speciaal geselecteerde leveranciers. Denk bv aan banden, navigatie systemen, trailer en opbouw onderdelen, gereedschap, accessoires, olie, batterijen,…
U vindt alles wat u nodig heeft om uw voertuig efficiënt en comfortabel te laten rijden op 1 enkel adres: uw Volvo dealer. Zo verliest u geen tijd en bent u zeker van de kwaliteit. 
 
 
 

BAT

BAT brandstof antidiefstal

Installeer een BAT antidiefstal beveiliging voor uw brandstof. Dit systeem kan zeer snel en zonder doorboringen gemonteerd worden, zodat er geen ijzervijlsel in uw tank komt. (PDF 0.4 MB)

BAT
 

Dirna

Dirna

Aircosystemen voor uw truck. Deze systemen creëren een perfect klimaat zowel bij stilstand als eventueel tijdens het rijden. Kies het aircosysteem dat past bij uw voertuig en aansluit op uw persoonlijke wensen.

Dirna
 

East Innomotive

East Innomotive

East Innomotive biedt u een compleet assortiment alarmsystemen voor uw veiligheid en die van uw voertuig.

  • Alarmsystemen specifiek ontwikkeld voor uw voertuig
  • Slaapgasdetector, die u en uw lading beschermt tegen diefstal.
East Innomotive
 
BAT (pdf 360 KB) Dirna East Innomotive

Hatcher components

Hatcher Components

Hatcher Components Ltd. is een toonaangevend bedrijf in onder andere de aerodynamica van trucks.
De producten waarin Hatcher u kan voorzien zijn spoilers voor dag-, slaap- en comfortcabines voor de trucktypes FL en FE. De spoilers zijn leverbaar in de kleur Volvo White en in een primer. Verder behoren side streamers, blade extensions en lage luchtinlaten tot de mogelijkheden. Bezoek de website.

Hatcher
 

Orlaco

Orlaco

Orlaco biedt u allerhande camerasystemen voor front-, zij-, en/of achterzicht, of een combinatie hiervan. Ook een combinatie met navigatie behoort tot de mogelijkheden.
De Orlaco kleuren frontzicht systemen zijn wettelijk goedgekeurd volgens de Europese norm. De camerasystemen verhogen uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers.

orlaco
 

Stabo

Stabo

Stabo Elektronik GmbH is een Duitse firma die gespecialiseerd is in CB-Radio's. Deze radio's zijn van hoogwaardige kwaliteit. De radio's zijn voorzien van een frame waardoor ze in iedere truck gemakkelijk in te bouwen zijn.

Stabo
 
Hatcher Components Orlaco Stabo

Varta

Varta batterijen

Varta's vooruitstrevende AGM technologie verschaft een langer leven en excellente prestaties voor voertuigen met zelfs de meest complexe energiebehoefte.

Varta
 

Waeco

Waeco aircosystemen en elektrische apparatuur

Waeco biedt u een compleet assortiment om uw comfort te verhogen.

  • Aircosystemen voor op het dak en in het voertuig. Deze systemen creëren een perfect klimaat zowel bij stilstand als eventueel tijdens het rijden. Kies het aircosysteem dat past bij uw voertuig en aansluit op uw persoonlijke wensen.
  • Elektrische apparatuur die het comfort en de luxe in uw cabine verhogen
Waeco
 

Yara

Yara

Yara is de toonaangevende (producent) leverancier van AdBlue. U kunt AdBlue tanken bij uw dealer.

Yara
 
Varta Waeco Yara