Zo werkt het

Een compleet systeem – voor elke truck

Omdat Dynafleet binnen Volvo Trucks wordt ontwikkeld, biedt het u toegang tot unieke en zeer nuttige informatie over uw Volvo-truck. Maar Dynafleet kan ook achteraf worden ingebouwd in elk ander truckmerk, voor een eenvoudiger beheer van een gemengd wagenpark.

Ontvang overal updates

Ontvang overal updates

De Dynafleet-hardware wordt af fabriek geïnstalleerd of kan achteraf worden ingebouwd door uw Volvo Trucks-dealer. Aanvullende software is niet nodig – meld u simpelweg aan bij het Dynafleet-webportaal voor toegang tot de gegevens over uw wagenpark – of maak gebruik van uw iPhone/iPad om overal updates te kunnen ontvangen.

Apparatuur en software

Apparatuur en software

In het voertuig worden een krachtige Telematics Gateway en een gecombineerde GPS/GSM-antenne geïnstalleerd. Afhankelijk van het gekozen pakket worden mogelijk ook een scherm en toetsenbord in het voertuig opgenomen. Software-updates kunnen op afstand gratis worden geïnstalleerd.

Informatie en opslag

Informatie en opslag

Het kantoor en de chauffeur kunnen op elk moment met elkaar communiceren via tekstberichten. Informatie over het voertuig en de chauffeur wordt naar de database van Dynafleet verzonden. Hier wordt de informatie geanalyseerd en in overzichtelijke rapporten aan u gepresenteerd. Het is ook mogelijk om uw bestel- of factureringssystemen probleemloos in Dynafleet te integreren.