Oplossingen voor betere bedrijfsprestaties

Oplossingen voor betere bedrijfsprestaties

Dynafleet is ontwikkeld om u van de juiste en bijgewerkte informatie te voorzien, op het moment dat u dat wilt. Hierdoor helpt het systeem u om de onderstaande problemen op te lossen.


Controle over brandstofkosten

Controle over brandstofkosten: Brandstofefficiencyrapporten voorzien u van alle benodigde informatie over het brandstofverbruik en trends. Dit maakt het eenvoudiger om het rijgedrag van de chauffeur te veranderen en zo brandstof te besparen – en om de vorderingen op de lange termijn te volgen.
Verbeterde productiviteit van chauffeurs

Verbeterde productiviteit van chauffeurs: Alle chauffeursactiviteiten worden vastgelegd en weergegeven. Hoe lang duurt het tot de volgende nodige pauze? Kan de chauffeur deze nieuwe opdracht binnen zijn huidige dienst aannemen? Dit wordt allemaal voor u berekend en duidelijk weergegeven, zodat u elke minuut optimaal kunt benutten.
Vrije capaciteit bepalen

Vrije capaciteit bepalen:
Dynafleet kan een lijst opstellen met trucks die het meest geschikt zijn voor een nieuwe opdracht. Met factoren zoals de geografische positie, resterende werktijd en snelheidsbeperkingen wordt allemaal rekening gehouden om u de optimale beslissing te laten nemen.

Volgen van voertuig en chauffeur

Volgen van voertuig en chauffeur:
Het gebruik van het voertuig wordt nauwkeurig weergegeven in de rapporten. Hoe vaak remt de chauffeur? Hoe vaak draait de motor stationair? Bij het vergelijken van twee chauffeurs die in dezelfde truck rijden, kunnen soms aanzienlijke verschillen worden vastgesteld. Dynafleet helpt u om deze verschillen te corrigeren. Slijtage aan uw voertuig wordt verminderd en de rijstijl wordt verbeterd.

Aan de regelgeving voor chauffeurs voldoen

Aan de regelgeving voor chauffeurs voldoen:
Rijtijden bijhouden kan soms lastig zijn. Maar niet met Dynafleet. Met het wagenparkbeheersysteem kunt u alle chauffeursactiviteiten van nu en in het verleden volgen. Een waarschuwing wordt gegeven op kantoor en in de truck als een chauffeur de maximaal toegestane werktijd dreigt te overschrijden.

Minder kantoorwerkzaamheden

Minder kantoorwerkzaamheden:
Dynafleet verricht automatisch werk dat voorheen handmatig werd gedaan, zoals het downloaden van tachograafgegevens en het analyseren van meerdere voertuigparameters. Dit vermindert de administratie aanzienlijk waardoor er meer tijd is voor andere taken.

Inzicht in de impact op het milieu

Inzicht in de impact op het milieu:
In de milieurapporten kunt u de CO2-emissie van het wagenpark gedetailleerd volgen. Op verzoek kunnen de rapporten automatisch naar uw klanten worden verzonden. Dit zorgt voor een proactieve benadering terwijl u tijd bespaart bij het analyseren van informatie.