Verzekeringen

Zeker van uw zaak

We kennen de risico's die u loopt en weten welke bescherming u nodig heeft. Daarom bieden we een serie hoogwaardige verzekeringsproducten die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd.

Volvo Verzekeringen bieden meer dan een gewone verzekering voor uw truck. U ontvangt eersteklas bescherming tegen financiële risico's met betrekking tot eigendom, leven, gezondheid, wettelijke aansprakelijkheid en gegarandeerde activabescherming (Guaranteed Asset Protection of GAP). Onze verzekeringspolissen zijn gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen en voorkeuren van uw organisatie voor een betrouwbare en voordelige risicodekking.

Aangepaste dekking
Onze verzekeringspakketten bevatten standaard: een verzekering tegen fysieke schade en een aansprakelijkheidsverzekering. daarnaast kunnen wij u bijkomende verzekeringen zoals een vrachtverzekering, een levensverzekering of een GAP-verzekering aanbieden. Op die manier zijn uw truck en uzelf volledig verzekerd.

Een GAP-verzekering dekt het potentiële gat tussen de marktwaarde van het voertuig en de resterende schuld wanneer er op het voertuig wegens schade moet worden afgeschreven.
Ook wordt het financieel tekort, dat zich voordoet in het geval een truck moet worden afgeschreven, zo klein mogelijk gemaakt, waardoor u de truck snel en eenvoudig kunt vervangen.

Voordelen van onze verzekeringen:

  • verzekeringsoplossingen op maat van de klant
  • mogelijkheid tot verzekeren van één enkele truck tot een heel wagenpark
  • een uitgebreide bescherming tegen gebeurtenissen die niemand verwacht
  • een snelle afhandeling van schadeclaims zodat u zich snel weer gerust voelt
  • dekking die in de meeste Europese landen geldt