Volvo Easy Concept

Geen zorgen. Maximale productiviteit.

Onze Easy Concept trucks maken uw dagelijkse business makkelijker. U hoeft de truck alleen te laden en te rijden. Wij zorgen voor al het andere – van de opbouw tot onderhoud en chauffeursopleidingen.


Easy ConceptEasy Concept

Wij leveren u een kant-en-klare truck, uw maatwerkoplossing. De Volvo Easy Concept trucks worden geleverd inclusief een kwalitatief hoogwaardige opbouw met laadklep. Alles van hoogte tot breedte, en de dikte van het materiaal is zorgvuldig doordacht. Dit bespaart u tijd en moeite. Ze bieden een comfortabele en veilige werkplek voor de chauffeur en hebben uitstekende wendbaarheid en rijeigenschappen.

En, ze helpen u zich te richten op de groei van uw bedrijf. Onderhoud en service, diensten, financiering, verzekering en trainingen maken allemaal deel uit van onze Easy Concept trucks. Wij nemen u de zorg uit handen. Gemakkelijker dan dit wordt het niet.

Specificaties

PDF Icon Volvo FL Easy Concept (pdf 510 kb)


Volvo Service Contracten
Wij verzorgen alles, van onderhoud tot reparaties, waardoor u de inzetbaarheid kan maximaliseren en de winstgevendheid kan verbeteren.

Light Concept

Financiering door Volvo Trucks
Door onze klantgerichte bedrijfsoplossingen kunt u de kredietlijnen met andere financiers behouden en uw bedrijf laten draaien.

Verzekeren bij Volvo Trucks
Uw bedrijf loopt risico's, onze verzekeringen beschermen u en minimaliseren zowel stilstand als dekking voor de gevolgen van ongevallen.

Chauffeurstrainingen bij Volvo Trucks
Onze trainingen maximaliseren voertuigkennis, rijvaardigheden, enthousiasme en motivatie van chauffeurs.