Weinig ruimte? Geen punt
Weinig ruimte? Geen punt.

Nauwe doorgangen, een wegennet uit lang vervlogen tijden en altijd de nimmer aflatende tijdsdruk. Bent u toegerust om de manoeuvreertest door het stadscentrum te doen?

De nieuwe Volvo FL biedt uitstekende rijeigenschappen en zicht aan alle kanten, perfect voor de stad.
Volvo FL

Binnensteden en stedelijke omgevingen maken het trucks steeds lastiger. Regelgeving over rijtijden en toegestane stoptijden wordt steeds strenger, terwijl de eisen voor punctuele leveringen toenemen. U en uw klanten zullen verheugd zijn te horen dat de nieuwe Volvo FL uitstekende manoeuvreerprestaties levert waardoor u zonder ophef in- en uitrijdt waar u ook maar moet zijn.

Ontworpen voor gemak

Met zijn geweldige draaicirkel, I-Sync-transmissie en de uitgekiende rijeigenschappen legt de nieuwe Volvo FL minder fysieke druk op de chauffeur dan veel andere trucks.

Ondersteunende technologie

Als het gaat om het verhogen van oplettend rijgedrag, behoort ook een achteruitkijkcamera tot onze populairste opties. En met spiegels die dode hoeken verminderen, neemt de veiligheid voor voetgangers, fietsers en andere weggebruikers toe. Bij Volvo beseffen we het belang van manoeuvreerbaarheid. Dus waarom laat u zich niet door de nieuwe Volvo FL naar plekken rijden die voorheen onbereikbaar waren, zowel in letterlijk als in commercieel opzicht?

8
Manoeuvreerbaarheid