Volvo FMX - Comfort - Cabine-interieur 1

Volvo FMX

De Volvo FMX is echt een beest, geconstrueerd en gebouwd voor de zwaarst mogelijke omstandigheden voor trucks. En nog een beetje meer.

Maximaal treingewicht:
18 tot 48 ton

Chassishoogte:
Medium, Standaard/High, X-High en XX-High 

Motoren:
D11C: 330, 370, 410, 450 pk
D13C: 380, 420, 460, 500 pk

Hier wordt u omringd door comfort

Het ontwerp van de cabine is erop gericht het werk van de chauffeur eenvoudiger en comfortabeler te maken. De op vier punten afgeveerde cabines vangen schokken en trillingen op en de luchtgeveerde stoelen bieden een comfortabele zitplaats. De stoelen zijn leverbaar met verwarming en ventilatie, en u kunt kiezen uit diverse soorten bekleding.

Achter het stuur heeft u een uitstekend overzicht. De buitenspiegels bieden uiteraard goed zicht naar achteren, maar zijn bij de Volvo FMX ook nog eens zo ontworpen dat ze het zicht naar voren niet belemmeren. Alle bedieningselementen zijn logisch geplaatst en bevinden zich binnen handbereik, waardoor u zich beter op het rijden kunt concentreren.
 
Keuze uit drie verschillende cabines
We bieden drie verschillende cabines voor de Volvo FMX: dagcabine, slaapcabine en Globetrotter-cabine. Alle cabines zijn ontworpen met het oog op comfort, niet alleen tijdens het rijden, maar ook tijdens pauzes of bij het rusten. De meest comfortabele optie is uiteraard de Globetrotter-cabine (L2H2) met volledige stahoogte, volop opbergruimte en slaapgelegenheid voor twee personen.


Uitrustingspakketten
Er zijn tal van opties om uw cabine nog comfortabeler te maken. De uitrustingspakketten omvatten voorzieningen als klimaatregeling, audiosysteem en geavanceerdere instrumenten.