Det er opp til deg hvor langt du når!

Godt arbeidsmiljø

Jobben legger beslag på en betydelig del av din hverdag. Av denne grunn mener Volvo Trucks at det er viktig å ha et stimulerende arbeidsmiljø for å optimalisere din trivsel som medarbeider. 

Vi ønsker et trivelig og uformelt arbeidsmiljø og en inkluderende og åpen organisasjon, med takhøyde for uenighet og diskusjon.

Volvo er rettet mot kjerneverdiene sikkerhet, kvalitet og miljø. Disse verdiene gjenspeiler seg i vårt arbeidsmiljø da vi er opptatt av at du skal føle deg trygg på jobb, levere feilfrie løsninger av høy kvalitet, samt bistå med å redusere den negative effekten på miljøet.

Vår kultur bygget på at vi jobber sammen med energi, åpen dialog og respekt for enkeltmennesket. Vi er opptatt av å vedlikeholde og bygge et sterkt mangfold, teamarbeid og ledelse. Tillit og kundefokus er et knutepunkt.

Som en følge av at vi har satt meget høye krav til oss selv om bedrift, setter vi også høye krav til deg som medarbeider. Vi ser etter personer med personlig driv og entusiasme, som er fokusert mot å yte sitt beste og av å utvikle seg selv.

Det er opp til deg hvor langt du når!