Carsten Pieper: Dele- og logistikk sjef

 Dele- og logistikk sjef


Hvordan havnet du i Volvo, og hvorfor valgte du akkurat denne bedriften?
Jeg søkte på en interessant stilling som var utlyst på finn.no. Grunnen til at jeg valgte Volvo var fordi svigerfaren min har jobbet i over 30 år for en Volvo forhandler. Han er veldig begeistret for både produktene og konsernet. Han anbefalte meg å søke på den jobben jeg har i dag.

Fortell om rollen din, dine viktigste oppgaver, og ansvarsområder
Jeg er logistikk- og delesjef. Som delesjef har jeg ansvar for delelageret på Furuset med 11 medarbeidere. Som logistikksjef har jeg ansvar for Region 1 og skal sørge for at avdelingene i regionen presterer bra iht logistiske nøkkeltall.

Hva er dine visjoner for fremtiden?
Mine visjoner for fremtiden er å være en verdifull ressurs for Volvo. På kortsikt vil jeg oppnå at delelageret på Furuset fungerer både kostnadseffektivt  og som en pålitelig samarbeidspartner for både våre eksterne kunder og vårt verksted.

Hvordan vil du beskrive kulturen i Volvo?
Kulturen i Volvo er preget av tillit og samarbeid. Jeg legger merke til at det jobbes mye med å gi ros og positive tilbakemeldinger. Jeg synes alle ansatte er veldig profesjonelle og prøve å gi sitt beste i arbeidsdagen.

Hvorfor syns du at andre mennesker bør søke seg inn i Volvo?
Hvis man er på jakt etter en pålitelig arbeidsgiver, har sans for å jobbe i et litt større konsern, elsker å jobbe sammen med hyggelig folk på tvers av fagfeltet, bør man søke jobb i Volvo

Hva er det beste med Volvo som arbeidsplass?
Menneskene som jobber her, arbeidsmiljøet.