Kate Andersen: Web Information Manager

 Web Information Manager


Hvordan havnet du i Volvo, og hvorfor valgte du akkurat denne bedriften?
Jeg søkte jobb hos Volvo etter å ha sett annonse på Finn. Jeg kjente ikke Volvo som arbeidsplass fra før, men annonsen så profesjonell ut og jeg tenkte at dette var en god og stabil bedrift å jobbe for. Volvo som varemerke var jeg bedre kjent med og visste at dette var en stor organisasjon med global virksomhet, og med hovedkontor i Sverige. Nærheten med hovedkontoret i Gøteborg spilte også en rolle. En internasjonal organisasjon med hovedkontor lengre unna, ville fort kunne skapt en upersonlig avstand.

Fortell om rollen din, dine viktigste oppgaver, og ansvarsområder
Jeg jobber som WIM – Web Information Manager – det vil si at jeg har ansvar for internettsidene, forhandlerportal og ulike sosiale media. Mine viktigste oppgaver er at den elektroniske kommunikasjonen mellom oss, kunder og forhandlere er klar og tydelig.
 
Hva er dine visjoner for fremtiden?
Jeg ønsker å kunne jobbe for en bedrift som er stabil, med et godt og stimulerende arbeidsmiljø. Min visjon er å finne en slik bedrift, og det mener jeg at jeg har funnet hos Volvo.
 
Hvordan vil du beskrive kulturen i Volvo?
Bedriftskulturen hos Volvo er vennlig, profesjonell og uformell på en gang. Her kan alle være den de er, gå med det de vil, så lenge man oppfører seg som en god kollega. Selv om alle tar jobben seriøst, er det en god og spøkefull tone blant oss.
 
Hvorfor syns du at andre mennesker bør søke seg inn i Volvo?
Volvo er en arbeidsplass med godt miljø. Ønsker du å kunne bidra med dette, i tillegg til din spesialkompetanse, i mange år fremover, er dette arbeidsplassen for deg!
 
Hva er det beste med Volvo som arbeidsplass?
Organisasjonens internasjonale virksomhet er veldig spennende, dens nærhet lokalt og alle de gode arbeidskollegaene!