Volvo Trucks - en del av ditt liv

Volvo studentportal

En organisasjon handler ikke utelukkende om effektive prosesser. Det handler fremfor alt om menneskene bak arbeidet. Derfor er fremtidige kolleger og deres kompetanse en strategisk og viktig sak for Volvo-gruppen. Vi samarbeider med høyskoler, universiteter og andre utdanningsinstitusjoner i flere forskjellige prosjekter.

På denne siden finner du informasjon om hvordan vi arbeider med studenter, høyskoler, universiteter, samt hvordan du som en student har muligheten til å ta nytte av hva vi har å tilby.

Relasjon med skoler og universitet
Muligheten til å tiltrekke og rekruttere nye kollegaer med aktuelle ferdigheter og kunnskap er avgjørende hvis vi skal utvikle, produsere, markedsføre og selge produkter og tjenester som våre kunder setter store krav til. Dermed blir det en strategisk viktig sak.

Gjennom en rekke samarbeid og aktiviteter stever Volvo etter å skape gode forbindelser , samt å utveksle erfaringer med skoler og universiteter. Noen eksempler på likt samarbeid, er et stort antall praksisplasser, eksamensarbeide, internasjonale programmer for nyutdannede og aktiviteter på skoler og universiteter.

Ta en nærmere titt på vår hjemmeside og lese om hva vi kan tilby deg i Volvo -gruppen.