Volvo Originaldeler

Holder lastebilen din på veien

Din Volvo-lastebil er bygget for deg, med fokus på kvalitet ned til minste detalj. Når den er ny og i original tilstand, er den pålitelig og yter sitt beste. Så hvorfor ikke bare holde den slik?

Med Volvo Originaldeler kan du holde lastebilen på veien, i arbeid, slik at den tjener penger for deg. Med riktige deler og spesifikasjoner i perfekt samspill kan du også oppnå høyere drivstoffeffektivitet, samt lavere utgifter og utslipp. Volvo Originaldeler er altså avgjørende for å oppnå maksimal driftstid og gjøre eierforholdet så lønnsomt som mulig.


Ekte kvalitet og oppdatert kompetanse

Ekte kvalitet og oppdatert kompetanse

Du kan være trygg på at vi bare bruker Volvo Originaldeler for å holde kjøretøyet i opprinnelig og god stand. All service utføres av våre svært kompetente mekanikere, som kontinuerlig får opplæring for å videreutvikle kunnskapene sine og holde tritt med den teknologiske utviklingen. Verkstedene våre er også utstyrt med effektive diagnosesystemer og databaser, et komplett utvalg av spesialverktøy og det aller siste innen servicelitteratur. Når du kjører lastebilen din inn på et Volvo-verksted, gir vi deg alltid beskjed på forhånd om hvilken type service som anbefales, samt når lastebilen din er klar til å kjøres igjen.

De riktige delene

De riktige delene
- på riktig sted til riktig tidspunkt

Volvo Trucks er aktive i over 140 markeder via et godt etablert nettverk av kvalitetsverksteder og -forhandlere. Volvo leverer over 100 000 deler. Det avanserte logistikksystemet vårt sikrer at du får delene du trenger, raskt og enkelt via Volvo-forhandleren eller verkstedet når det er på tide med service. I tillegg lover vi at vi kommer til å levere alle avgjørende deler til lastebilen din i minst 15 år etter at modellen er gått ut av produksjon, slik at du får maksimal driftstid ut av lastebilen i mange år fremover.

Mye for pengene

Mye for pengene

Forskjellen på førsteklasses og mindre bra kvalitet handler mer om utseende til kjøretøyet eller hvordan bilen oppfører seg rett etter vedlikehold. Delene som ikke synes har likevel en viktig funksjon, og du vet ikke slitestyrken på dem. Våre originaldeler har gjennomgått svært grundige tester som garanterer optimal ytelse og de passer perfekt i din Volvo-lastebil. Derfor kan vi trygt si at Volvo Originaldeler gir deg mest for pengene. Du vet du kan stole på at de fungerer perfekt sammen med de andre komponentene i lastebilen. Med Volvo-garantien, som omfatter deler, arbeidsutførelse og følgeskader, får du også all den dekningen du trenger.