Volvo Service Contracts

En bedre hverdag

Du kan enkelt oppnå bedre driftstid på lastebilene dine. Og samtidig glede deg over lavere kostnad ved eierskap, bedre driftskontroll og mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten. Volvo Servicekontrakter gjør en allerede fantastisk lastebil enda bedre og tilfører verdi til virksomheten din.

Lastebilen din vil alltid være i beste stand

Lastebilen din vil alltid være i beste stand

Med en servicekontrakt gir vi lastebilen din den beste behandlingen og holder den i beste stand. Godkjente mekanikere utfører service og sikrer topp ytelse – og alt arbeid skjer etter din tidsplan slik at det blir minimalt med driftsavbrudd for deg.

Virksomheten din vil styrkes

Virksomheten din vil styrkes

Ved å overlate service av lastebilen til oss oppnår du en sikker driftstid og en sterkere virksomhet. Dine leveranser blir mer forutsigbare, effektive og lønnsomme. Det vil forbedre kunderelasjonene dine.

Full kostnadskontroll

Full kostnadskontroll – mindre papirarbeid

I tillegg til å tilføre verdi til virksomheten din har servicekontrakter en positiv effekt på kostnadene. Du oppnår bedre kontroll og sparer tid og penger på administrasjon. Og en lastebil som er riktig vedlikeholdt, kjører mer drivstoffeffektivt. Alt dette senker den totale eierkostnaden og reduserer belastningen på deg – slik at du kan fokusere på vekst i virksomheten.

100 % driftstid

Hvor store forbedringer kunne du tenke deg i hverdagen?

Svaret på dette bestemmer hvilken kontrakt du skal velge. Alle gir deg en lastebil som fungerer bedre, men med den nye Volvo Gold-kontrakten oppnår du også et bekymringsfritt eierskap og 100 % driftstid.