Sjåføropplæring

Forbedre bunnlinjen -
gi sjåførene dine en egen dag

Måten sjåførene håndterer lastebilene på har en betydelig påvirkning på bunnlinjen. Selv de minste endringer kan utgjøre en stor forskjell. Gi dem en dag borte fra arbeid for å bedre kompetansen. Det kan bli en av de beste investeringene du noensinne har gjort. 

 

Gode råd lønner seg 

Gode råd lønner seg

Små endringer i måten sjåførene planlegger kjøringen, bremser og bruker kjøretøyet på kan typisk spare deg 5–10 % drivstoff. Umiddelbart. Du vil oppnå lavere kostnader over tid ettersom både ulykker og slitasje på lastebilene reduseres. I tillegg får sjåførene bedre kunnskap om Volvo-lastebilen, slik at de kan få mer presise leveringer og sørge for maksimal driftstid.

Hvorfor Volvo?

Hvorfor Volvo?

• Umiddelbare forbedringer i drivstofføkonomi, sikkerhet og slitasje
• Dedikerte instruktører som er spesialister på Volvo-lastebiler
• Oppfyller EU-lovgivningen (gyldig for CPC)
• Opplæringslastebiler med de nyeste funksjonene og tjenestene
• Kurs basert på tiår med forskning og erfaring
• Kontinuerlig oppdaterte kurs for å sørge for at sjåførene holdes oppdatert
• Vi tilbyr flere tjenester for bedre resultater – Dynafleet og Fuel Advice
• Vi forstår og bryr oss om virksomheten din

Seks kurs

Seks kurs som gjør en forskjell

Hvert av kursene våre varer i syv timer og kombinerer teori og praktiske øvelser avhengig av emnet. Velg alle eller velg dem som passer dine behov. Kursene kan også tilpasses til din bedrift. Delta på fem kurs for å oppfylle EU-direktivene og kravene til et kompetansebevis. Klikk her for å se kursene.

Hvilke lastebiler vil bli brukt?

Hvilke lastebiler vil bli brukt?

Sjåførene vil bruke opplæringslastebiler fra Volvo med nyeste drivstoffbesparende teknologi og sikkerhetsteknologi. Opplæring i bruk av alle funksjonene og tjenestene på den mest effektive måten vil ha stor betydning for de totale driftskostnadene.


Når bør kursingen starte?

Når bør kursingen starte?

Vi anbefaler at du starter med én gang for å få tryggere og mer kompetente sjåfører, lavere drivstoffkostnader og redusert miljøpåvirkning fra lastebilen. Hvis du vil vite mer om yrkesdirektivet, kan lese mer på Statens Vegvesenet sine nettsider

Bestill opplæringen

Bestill opplæringen

Vi vil selvfølgelig finne tidspunkter som passer deg og sjåførene dine. Hvis du vil ha mer informasjon, eller bestille et kurs, kan du ta kontakt med din lokale forhandler.