Seks kurs som gjør en forskjell

Seks kurs som gjør en forskjell.

Kursene våre blir ledet av erfarne sjåførlærere med lang erfaring fra lastebil- og transportbransjen. I tillegg til å oppfylle CPC-kravene – sørger du for at du får mest mulig ut av Volvo-lastebilen. Hvert kurs varer i 7 timer. Velg alle kursene eller velg dem som passer dine behov.Effektiv kjøring

1. Effektiv kjøring

Sjåførene er den viktigste faktoren for økning av lønnsomheten. Små endringer i måten de planlegger kjøringen, bremser og bruker kjøretøyet på kan typisk spare 5–10 % drivstoff. Umiddelbart. Les mer »

 

Sikker kjøring

2. Sikker kjøring

Det faktum at 90 % av alle trafikkulykker skyldes menneskelige faktorer, er skremmende. Dette kurset tar for seg risikobevissthet og bruker eksempler for å få en bedre forståelse for hvordan du kan unngå ulykker og minimere risikoen. Med kurset oppnår du mindre risiko for ødelagt eller tapt gods samt skade på kjøretøy. Les mer »

 


Transportvirksomhet og lover

3. Transportvirksomhet og lover

Kurset gir sjåførene en bedre forståelse av transportnæringen og yrkessjåførens rolle. De lærer hvordan de maksimerer driftstiden, samtidig som de organiserer arbeidet og holder kontroll på kjøretider og lovgiving. Med kurset oppnår dine sjåfører mindre stress og et bedre arbeidsmiljø. Les mer »

 Helse og førstehjelp

4. Helse og førstehjelp

Vet sjåførene hva de skal gjøre på et ulykkessted? Når de har fullført dette kurset, vet de det. Sjåførene vil også lære hvordan de kan opprettholde en sunn livsstil. Noe som resulterer i færre tapte arbeidstimer på grunn av sykdom eller skader. Les mer »

Sikker transport

5. Sikker transport

Målet med dette kurset er å redusere risikoen for ulykker som kommer av feilplassert og dårlig sikret last. Sjåførene vil også lære hvordan de kan unngå tyveri. Les mer »
Anleggskjøring

6. Anleggskjøring

Dette kurset tar spesielt for seg utfordringene du møter på et anleggsområde og når du kjører i terreng. Opplæring i hvordan man kan unngå ulykker, fører til at du kan få færre driftsstans og lavere reparasjonskostnader. Les mer »