Dynafleet. Synlig lønnsomhet.

Dynafleet. Synlig lønnsomhet.

Presisjon. Det er det Volvo Trucks' flåtestyringssystem Dynafleet dreier seg om. Du kan når som helst se nøyaktig posisjon og status for lastebilene og sjåførene dine. Ikke bare det: Denne informasjonen viser deg også nøyaktig hvilke områder som må forbedres for å oppnå bedre lønnsomhet. De fire Dynafleet-tjenestene gjør dette mulig. Er du klar for å komme i gang?

Slutt på sløsing av drivstoff

Slutt på sløsing av drivstoff

Vet du hvor drivstoffeffektive sjåførene dine er? Hvorfor er en av dem så mye flinkere enn de andre? Tjenesten Drivstoff & miljø sparer deg for mye tid brukt på analyse av kjøretøy- og sjåførdata – og den hjelper deg å finne måter å kutte både drivstoffkostnader og utslipp på.
Les mer om Drivstoff & miljø

Enkel håndtering av kjøretider

Enkel håndtering av kjøretider

Like enkelt som det burde være. Dynafleet hjelper deg å holde oversikten over sjåføraktiviteter til alle tider. Du får til og med varsler påforhånd, som sikrer at lovgivningen om antall sjåførtimer overholdes. Den automatiske nedlastingen av fartskriverdata sparer også mye manuelt arbeid og administrasjon.
Lær mer om Kjøretider

Oversikt over hele flåten

Oversikt over hele flåten

Ingen flere telefonsamtaler eller gjetting. All informasjon som tidligere var vanskelig å få tak i, vises nå direkte med tjenesten Posisjonering. Hvor er lastebilen akkurat nå? Når ankommer sjåføren? Prøv denne Dynafleet-tjenesten i to uker, så vil du lure på hvordan du noensinne klarte deg uten.
Les mer om Posisjonering

Hold førerhuset oppdatert

Hold førerhuset oppdatert

Er du i langtransportbransjen eller trenger tett kontakt med sjåførene dine? For et fast beløp i måneden som inkluderer roaming, holder tjenesten Meldinger sjåførene dine informert og gjør at de kan reagere raskt på endringer i planen. Dynafleet-tjenesten muliggjør også enkel integrering med ordresystemet og lar det kommunisere direkte med sjåførene. Hva er dine nåværende kostnader for telefon- og datatrafikk?
Les mer om Meldingstjenesten
Hva stopper deg?

Hva stopper deg?

Du registrerer deg helt enkelt for tjenestene du vil ha og beholder dem så lenge du ønsker – uten flere forpliktelser. Beløpet er bare 125 kroner pr. tjeneste og lastebil.