Hold sjåførproduktiviteten på topp

Hold sjåførproduktiviteten på topp

Får du det meste ut av arbeidstimene du har tilgjengelig? Med Dynafleet - Sjåførtider har du svaret rett foran deg. Du ser med det samme hvilken sjåfør som egner seg best til et nytt oppdrag og hvem som bør hvile eller kanskje til og med ta kvelden. På denne måten kan du holde produktiviteten på topp – og du kan få økt inntjening med samme kapasitet.

Sjåførdetaljer for enkel planlegging

Sjåførdetaljer for enkel planlegging

Du kan bruke mindre tid på administrasjon og planlegging. For å gi effektiv sjåførplanlegging lar Dynafleet deg umiddelbart vite hvor mye tid hver sjåfør kan bruke på nye oppdrag, basert på forskrifter om arbeidstider. Detaljer rundt kjøring, hvile og lossing går 30 dager tilbake, og dette er nyttig til fakturering og beregning av sjåførlønninger.

Fjernnedlasting av fartskriverdata

Fjernnedlasting av fartskriverdata

Den digitale fartskriveren kan iverksette rask og enkel fjernnedlasting av sjåføraktivitet fra kontoret. Tjenesten gir deg helt oppdatert dokumentasjon til enhver tid – uansett hvor lastebilen og sjåføren befinner seg. På denne måten tar Dynafleet seg nå av det som tidligere var 20 minutters manuell nedlasting.


Veiledning for etterlevelse av lover og bestemmelser

Veiledning for etterlevelse av lover og bestemmelser

Sjåførtider gir deg nøyaktig oversikt over alle sjåføraktiviteter. For å sikre at lover og bestemmelser for arbeidstid overholdes, vises neste påkrevde pause og andre opplysninger på kartet og i sjåføraktivitetsrapportene. Det kan sendes varsler til både lastebilen og kontoret dersom en sjåfør nærmer seg den tillatte grensen for arbeidstid.

Sjåførtider - høydepunkter:
  • Fartskriverdata lastes automatisk ned fra kjøretøyet til Dynafleet Online.
  • Alle fartskriverfiler beholdes i Dynafleet Online, og du kan laste dem ned når som helst.
  • Sender et varsel dersom en sjåfør nærmer seg den tillatte grensen for arbeidstid
  • Gir grunnlag for fakturering og beregning av sjåførlønninger
  • Minimerer uvissheten i overholdelse av forskrifter for sjåfører
  • Reduserer administrativt arbeid på kontoret