Volvo Trucks Financial Services

Volvo Finans Norge AS
Din vei videre.


Din Volvo-lastebil er spesialtilpasset deg og dine kjøretøybehov, og er av høyeste kvalitet med den beste sikkerheten. Det samme gjelder vår evne til å hjelpe deg med finansielle løsninger som kombinerer bransjekunnskap med et sterkt ønske om at både virksomheten og lastebilen din er på hjul.

Volvo FM under lossing

Det er dine behov som teller

Volvo Trucks forstår og bryr seg mer om virksomheten din enn noen andre. Det kan forekomme både sesongvariasjoner i inntekten og vanskelige tider, men vi tror at lastebilene våre vil være til hjelp for bedriften din – og vi har den nødvendige fleksibiliteten til å finne en trygg vei videre for deg. Finansielle løsninger dreier seg bare om tall – men dette er dine tall. Med utgangspunkt i vår bransjekunnskap og vår evne til å bidra med finansielle løsninger, kan vi ivareta alle dine behov.

Volvo FH med motorsykkel

Bør du kjøpe eller lease lastebilen?

En ny Volvo-lastebil er en god investering, men nye tider krever nye ideer for finansiering. Det er ikke sikkert at kontant betaling eller kredittkjøp lenger er det rette for deg. Heldigvis kan vi tilby diverse andre muligheter – og vi vil vurdere behovene dine grundig for å hjelpe deg videre. 

Inne i lastebilen

Eliminer risikoer og skaff deg de nyeste lastebilene

Det er helt avgjørende for alle berørte generasjoner å sikre virksomhetens fremtid. Vi kan hjelpe deg med å styre den økonomiske risikoen ved å eie når du investerer i en ny Volvo-lastebil. Overlat bekymringene til oss mens du kan oppleve de nyeste modellene våre til en konkurransedyktig månedlig kostnad. 

Inne på kontoret

Fokuser på vekst – overlat resten til oss

Ønsker du å fokusere på vekst og gjøre virksomheten din enda mer lønnsom i fremtiden? Hvis det er tilfellet, kan du trygt overlate til oss alt som har med lastebilen å gjøre. Volvos mest omfattende finansieringspakker omfatter finansiering, forsikring, reparasjoner og vedlikehold. Dette betyr økte verdier for virksomheten din, konsoliderte kostnader, tidsbesparelser og full kontroll over driften.
 


Pil  Finn din nærmeste forhandler

Med ca 60 forhandlere i Norge er vi godt forberedt til å gi deg den lokale servicen du fortjener.