Volvo FL
Din venn i byen

Volvo FL Classic

Du trenger ikke tilbringe lang tid i Volvo FL for å begynne å skjønne hvor perfekt den er tilpasset sitt naturlige habitat: Byen. For det første: Det er enkelt å komme inn og ut av Volvo FL. Ved å kombinere nok kraft med lettkjørthet og utmerket sikt til alle sider lar den deg også takle alt trafikken har å by på. Resultatet: Den frakter deg og lasten din fra A til B og videre til C, hele dagen og i mange år framover. Vi anbefaler FL som ditt valg av lastebil til raske leveranser i og rundt byen, til renovasjon og andre kommunale tjenester.

D7F-motoren

En perfekt bymotor

Den suverent raske responsen og det høye dreiemomentet ved lave turtall gjør Volvo D7F-motoren ideell for ulike distribusjonsoppgaver, særlig i bymiljøer.  Den presise drivstoffinnsprøytningen resulterer også i ekstremt effektiv forbrenning.

 

 

Volvo FL

Luft- og bladfjæring skåner lasten

Volvo ECS (Electronically Controlled Suspension) justerer seg automatisk og kompenserer for ujevnt fordelt last. Bladfjæring gir meget god kjørekomfort, også ved lave akseltrykk.

 

 

girkasse

Girkasser til alle formål

Med Volvo FL kan du alltid finne en girkasse som passer til din bestemte transportoppgave. Du kan velge mellom to manuelle og én automatisk girkasse samt Volvo I-Sync. Alle representerer lettgirede girkasser med perfekte utvekslingsintervaller.

 

Kjøpe en Volvo FL – Hvordan og hvorfor

 Finn en forhandler

Interessert i å kjøpe en Volvo FL? Det er lettest å finne den beste transportløsningen ved å møte noen som vet alt om prosessen med å kjøpe og eie en Volvo-lastebil. Sammen ferdigstiller dere spesifikasjonene og finner den beste finansieringsavtalen i tillegg til passende serviceavtaler til når lastebilen din er på veien.

Volvo FL kan ha følgende konfigurasjoner

Førerhus Motorer Girkasser Bakaksler
 Volvo FL-førerhus  Volvo FL-motorer  Volvo FL-girkasser  Volvo FL-bakaksler
Kort førerhus
Komfortførerhus
Mannskapsførerhus
D7F (240, 260 eller 290 hk)
Manuell girkasse
Automatisert girkasse
I-Sync
Enkelreduksjon
(GCW-godkjenning: 25–32,5 tonn)

Navreduksjon
(GCW-godkjenning: 40 tonn)