Noe som ikke kan forveksles nærmer seg

Hos Volvo Trucks mener vi at alle medlemmene i familien har sin egen tydelige personlighet. Førerhuseksteriøret til Volvo FE skiller seg definitivt ut fra mengden i denne forbindelsen. Det er et kjøretøy som utstråler ekstra selvtillit, med et balansert, elegant utseende som tydelig viser at det er det ypperste i sin klasse.  


Nytt Volvo FE jernmerke

Vær stolt over å kjøre en Volvo

Et nytt design bygger på den unike personligheten til Volvo FE – den har fått et gjennomført moderne utseende og enda bedre funksjoner og muligheter. På avstand er de karakteristiske V-formede LED-lampene kanskje det mest synlige kjennetegnet. Frontgrillen har et vaffelmønsteret som gir en mer effektiv luftstrøm, noe som forenkler motorkjølingen og etterbehandlingsprosessen. Det prestisjetunge Volvo-merket er nå plassert høyt foran på kjøretøyet, og nærmere deg, sjåføren. Volvo FE – alt i alt en lastebil som ingen andre.


Forsterket førerhus

Et robust og trygt eksteriør

Som forventet, har Volvo FE gjennomgått de strengeste testene som finnes for å sikre at det er det tryggeste kjøretøyet i sitt slag. Våre lastebiler har bestått den unike svenske kollisjonstesten med glans, og vi garanterer derfor beskyttelse på veien av høyeste standard. Det er verdens strengeste test, og den er utviklet for å etterligne kreftene som er i sving ved ulike typer ulykker.


Aerodynamisk design

Med et aerodynamisk design

Utvendig har førerhuset til Volvo FE fått et aerodynamisk design og er lett avrundet for å redusere luftmotstanden. Dette er ikke bare for å spare drivstoff, det gir også lastebilen bedre kjøreegenskaper.

Les mer om designet til Volvo FE


Volvo FE underkjøringsbeskyttelse

Underkjøringsbeskyttelse redder liv

Volvo var den første produsenten som lanserte frontmontert underkjøringsbeskyttelse, lenge før det ble påbudt. Den fremre og den bakre underkjøringsbeskyttelsen er utviklet for å øke sikkerheten for andre trafikanter og beskytte mindre kjøretøy fra å bli fastklemt under lastebilen i en eventuell kollisjon.

Bilder av eksteriøret