Designet for å passe inn….
…og skille seg ut

Nye Volvo FE fortjener en velfortjent plass i rekken av Volvo-lastebiler. Den er kanskje ikke like stor som sine muskuløse langtransportsøsken, men det skal ikke mer enn et blikk til for å se at den er en del av familien.

V-formede LED-kjørelys er nå standard.
LED-kjørelys

Med innføringen av den nye Volvo FE blir det straks tydelig at det er en klar og konsekvent designfilosofi gjennom hele Volvo Trucks sine lastebilmodeller. En ny personlighet og varemerkeidentitet er utviklet med sterke, kraftfulle linjer og grafikk. Designelementer som karakteristiske vertikale frontlykter med V-formede kjørelys og den tydelige konturen formet av den svarte grillen levner ingen tvil – du ser på et fullt utviklet medlem av Volvo-familien.
Gatesmart

Ny design gjør at det klassiske Volvo-jernmerket er løftet opp fra grillen og har fått en høyere, mer fremtredende plassering under frontruten. Dette gir inntrykk av at frontruten er større, som i sin tur får det til å se ut som om sjåføren er nærmere gateplan. Å formidle denne typen tilgjengelighet er et viktig aspekt i arbeidet med de mindre lastebilene våre ettersom de vil bli brukt primært i miljøer med masse folk rundt.

Ett øyekast forteller deg at denne lastebilen har samme DNA som sine mer omfangsrike langtransportsøsken

Ny fremtoning harmonerer med Volvos karakteristiske design.
Frontgrill

Samme familie, sin egen identitet

Vi ønsker ikke bare at bilene skal gli inn i omgivelsene, det er også en annen grunn til disse endringene – harmoni i hele utvalget. Det nye designen av fronten viser at den stolt deler DNA med sine legendariske storesøsken samtidig som den bevarer sin egen personlighet.

Skaper et inntrykk

Så hvordan skal eiere, sjåfører og byboere for den saks skyld reagere når de ser den nye Volvo FE? Vi forventer at den nye utseende vil bidra til at folk på gaten og andre trafikanter føler seg komfortabel når de er i nærheten av denne lastebilen. Samtidig håper vi at eiere og sjåfører er stolte over det faktum at de assosieres med Volvo, og at de har glede av en lastebil som gjør jobben sin så bra.

Ny tredelt støtfanger med hjørner i stål er enklere å reparere.
Tredelt støtfanger
3
Design