Vakker på overflaten. Et villdyr under panseret.

Volvo FH16 er alt du forventer av en Volvo FH. Og mye mer. Hvis du alltid må ha det beste, enten det gjelder ytelse eller stil, er det her du skal lete.

Volvo FH engine Euro6

16 liter med ren kraft

Volvos kraftigste motor noensinne, D16K, produserer opptil hele 750 hk med 3550 Nm. Du kan velge mellom tre ulike effektnivåer og fire nivåer for dreiemomentet. Alle oppfyller utslippskravene i Euro 6. I kombinasjon med I-Shift (den forsterkede versjonen fås som standard) og et utvalg drivstoffeffektive og sterke bakaksler setter den en helt ny standard for tøffe transportoppdrag.

Se alle drivlinjealternativene

Eksteriørdesign for Volvo FH16

Fra utsiden

1. Markante paneler
På utsiden av førerhus har Volvo FH16 et sotet glasspanel, noe som bidrar til det unike utseendet. Ikke for å kunne se ut. Men for å bli sett på.

2. Det nye sort
Den nye FH16-fargen er mørk. Veldig mørk. Men under overflaten skjuler det seg en fascinerende fargetone. Vi har kalt den Mystic Fjord. Du må nesten se den selv.

3. Fokus på detaljer
Det er de små, elegante detaljene som utgjør hele forskjellen. Spesielt når de er i skinnende krom. Det er dette som gjør at fronttrinnet, grillrammen, dørhåndtakene og Volvo-symbolet er så iøynefallende.

4. En grill verdig en mester
Grillen i blank, mørk sølv gjør inntrykk når den kommer kjørende. Speilene og solskjermen har samme eksklusive preg.

Fra innsiden

 

Førersetet i Volvo FH16   Rattet i Volvo FH16   Interiørdetaljer i Volvo FH16
 
Unik setedesign.
Du føler deg som kongen av veien når du sitter bak rattet på en Volvo FH16. Og dette er tronen. Dette unike setet med en distinkt design i kvalitetsskinn eller en kombinasjon av skinn og tekstil gir en svært eksklusiv opplevelse. Både for ryggen og øynene. Setene leveres selvsagt også i ventilerte utgaver.
  FH16-rattet.
Det unike rattet på nye Volvo FH16 gir en enda bedre kjøreopplevelse. Rattet er trukket i mørkt skinn med gule kontrastsømmer som passer perfekt til interiøret og setene.
  Førsteklasses.
Interiøret består av unike dørpaneler, veggpaneler, forkrommede detaljer, gardiner, køyetrekk og ekstra lys i døren. Alt i alt gir disse detaljene førerhuset et luksuriøst preg.